Zannidache de la Survivor suferă ca un câine. Din dragoste!

Zannidache de la Survivor suferă ca un câine. Din dragoste!
Zannidache, cel mai popular concurent din echipa Faimoşilor la Survivor România 2021, duce în  suflet o suferință cumplită. Tânărul s-a destăinuit, aseară, în fața unui alt bărbat. Nimeni nu bănuia...

Zannidache de la Survivor suferă ca un câine. Concurentul  din echipa Faimoşilor la Survivor România 2021, a fpcut dezvăluiri complete în fața altui bărbat. Până la urmă, a găsit un umăr pe care să plângă, la un om care-l înțelege perfect. Zanni suferă pentru că nu are iubită.

Tânărul a mărturisit că s-a îndrăgostit la 17 ani de o fată care nu merita iubirea lui, după cum s-a demonstrat ulterior. Chiar dacă ea i-a făcut mai mult rău, chiar dacă ea continuă să îl respingă, Zanni a recunoscut că are şi acum sentimente pentru ea.

Zannidache de la Survivor suferă ca un câine

Zannidache, cel mai popular concurent din tabăra Faimoşilor în rândul telespectatorilor Survivor România 2021, a povestit ce sacrificii a făcut pentru fata pe care o iubea. Nici după ce a devenit vedetă, domnișoara nu e mai impresionabilă. Ea are treabă cu alți tineri și nu are ochi deloc pentru el.

Zannidache de la Survivor suferă ca un câine

„Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18 -19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator. Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.

Zannidache de la Survivor suferă ca un câine

Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a mărturisit Zannidache la BarOnline cu Pepe.

Zannidache nu a impresionat-o pe fată, dar i-a cucerit pe telespectatori. Fanii Survivor România 2021 l-au votat jucătorul săptămânii, pentru autenticitate şi parcursul foarte bun de pe traseu.

Îi puteţi urmări parcursul lui Zannidache în competiţia Survivor România 2021, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Oțil moare de invidie. E incredibil ce a ajuns să facă pentru popularitate

Recomandarile noastre