Mama Deliei îl ia la mișto pe Radu Siffredi. A postat o poză cu „ce caută doamnele”. Mori de râs!

Mama Deliei îl ia la mișto pe Radu Siffredi. A postat o poză cu „ce caută doamnele”. Mori de râs!
Gina Matache nu se oprește cu împunsăturile către actualul iubit al Oanei Matache. Se vede clar că nu-l va accepta niciodată.

În timp ce Delia îi ia apărarea lui Radu Siffredi, mama Gina Matache nu se lasă. A găsit încă un motiv să se lege de iubitul fiicei sale.

Recent, Gina Matache a stârnit amuzamentul internauților cu ultima fotografie postată. Ea a postat pe contul de socializare o fotografie cu un bărbat în chiloți, cizme până la genunchi, lanțuri la gât și o bere în mână, la care a adăugat și un comentariu. „Așa ceva caută doamnele noastre din grup”, a menționat mama Deliei.

 

Și Mădălin Voicu l-a făcut praf pe Radu Siffredi

După tot scandalul declanșat de Gina Matache, a sărit la gâtul lui Radu Siffredi și fostul politician Mădălin Voicu, bun prieten cu Delia. Acesta a spus că pur și simplu nu pricepe ce a văzut Oana la acest „specimen” și, mai mult decât atât, nu concepe ca o femeie să-și lase copiii fără tată pentru „unul d-ăsta”.

„Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen! Ce a găsit?! Nu vreau să fac analiză pe personaj, dar nu cred… sau poate sunt eu de modă veche. Cum să iei unul de-ăsta, să-ți lași copiii? O mamă să își lase copiii… nu în sensul că i-a părăsit… dar să-i despartă de tată.

„Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat”

Ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Poate au fost motive istorice, antecedente, să zic așa. Noi nu le știm, poate le aflăm cândva. Dar nu e în regulă. Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat, dar ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Și ca prezență, ca arătare”, a mărturisit fostul politician.

Recomandarile noastre