Mama lui Britney Spears, în lacrimi. Apel disperat către fiica sa: „Te rog, deblochează-mă!”

Mama lui Britney Spears, în lacrimi. Apel disperat către fiica sa: „Te rog, deblochează-mă!”
Mama lui Britney Spears, care a participat și ea la perioada de tutelă asupra fiicei sale ani la rând, fără să țină cont de dorința acesteia de a duce o viață independentă, a ajuns să își toarne cenușă-n cap.  

Lynne Spears și-a cerut scuze publice pentru orice „durere” pe care starul pop a îndurat-o în timpul mandatului tutelei de 13 ani. Ea și-a cerut iertare de la fiica sa într-un comentariu pe Instagram sâmbătă, după ce Britney Spears a spus într-o postare lungă că „scuzele și regretele adevărate ar ajuta să încheie” cearta familiei lor.

„Îmi pare foarte rău pentru durerea ta!  Îmi pare rău de ani de zile!,  a răspuns Lynne. Te iubesc atât de mult și mi-e dor de tine,  a continuat ea, adăugând: „Britney, în adâncul sufletului știi cât de mult te  iubesc și mi-e dor de tine!  Îmi cer scuze pentru orice și tot ceea ce te-a rănit!”

Mama lui Britney Spears își cere scuze pe Instagram

Femeia în vârstă de 67 de ani, a implorat și pe artista în vârstă de 40 de ani, să „o deblocheze”, astfel încât să „poată vorbi… personal”.  O sursă apropiată de Lynne Spears spune exclusiv pentru publicația Page Six că aceasta „a încercat, a încercat și a tot încercat să ia legătura” cu Britney la telefon și se simte „neputincioasă”, deoarece fiica nu i-a răspuns,  nelăsându-i „nici o altă opțiune decât să recurgă la rețelele sociale”, notează Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

În postarea care a declanșat „mea culpa” din partea lui Lynne, Britney a scris vineri că membrii familiei ei „nu au niciun fel de conștiință și ei cred cu adevărat, în mintea lor, că nu au greșit cu nimic”.

Mai ales în ceea ce privește tutela asupra ei, tutelă care i-a dat tatălui ei,  Jamie Spears, controlul asupra deciziilor personale ale artistei, medicale și financiare, din februarie 2008 până la suspendarea din septembrie 2021, a spus starul.

Britney a scăpat de un an de tutelă, mama vrea în continuare banii ei

Amintim că abia anul trecut, un judecător din Los Angeles a reziliat cu totul aranjamentul juridic controversat. Decizia a venit la aproape cinci luni de la declarațiile șocante ale lui Britney. Aceasta a susținut în instanță că tatăl ei, în vârstă de 70 de ani, a internat-o într-un sanatoriu împotriva voinței ei și apoi a forțat-o să meargă în turneu.

„Nu am o familie care să mă prețuiască sau să mă respecte…  DELOC !!!”  a adăugat Britney în postarea ei pe Instagram.  „Asta este partea grea pentru mine și, oricât de mult i-am iubit, este ceva de care probabil nu voi reuși vreodată să trec.”

O sursă apropiată de Britney ne spune că, deși Lynne nu a avut niciodată un rol oficial în supravegherea juridică, precum Jamie, solista „se simte mai rănită de inacțiunea mamei ei, deoarece au fost mereu apropiate”.  Britney Spears și tatăl ei,  „au avut o relație tensionată pe parcursul multor ani”, a mai arătat sursa. Aceeași sursă însă subliniază, de asemenea, că, în ciuda „iubirii” lui Lynne față de fiica sa, ea solicită încă peste 600.000 de dolari de la fiica ei.

Sursa foto: Instagram