Marcel Ciolacu, politicianul cu multe portofele. În tinerețe dormea prin parcări

Marcel Ciolacu, politicianul cu multe portofele. În tinerețe dormea prin parcări
Jurnalista Denise Rifai l-a iscodit pe Marcel Ciolacu, liderul PSD. Nu a aflat prea multe pentru că politicianul spune că nu are avere, nu și-a trădat colegii și trăiește modest. A povestit însă că acum are multe portofele și că în tinerețe dormea prin parcări.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost invitatul jurnalistei Denise Rifai, la Kanal D. Nu prea a spus multe despre el. Doar că nu are avere, că trăiește modest și că nu își dușmănește colegii sau oponeții politici. Până și incidentul de la sediul partidului, când i s-a făcut rău, a fost minimalizat. A zis că a fost vorba de oboseală și prea multă căldură.

Marcel Ciolacu, politicianul cu multe portofele

Marcel Ciolacu (53 de ani) este lideul PSD de curând, dar el a intrat în politică în 1990, pe când avea 23 de ani. Un episod recent l-a pus într-o ipostază stânjenitoare. I-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă. Politicianul a afirmat că nu are niciodată mai mult de 200 – 300 de lei cash la el, iar în rest achită cu cardul.

Despre ziua cu pricina spune că a scos bani de la bancomat pentru a achita o factură la dentist. După acest incident, politicianul a primit foarte multe portofele de la prieteni.

Cum stă cu sănătatea Marcel Ciolacu

Liderul PSD a precizat că 500 de lei au ieşit din haină, 800 de lei fiind întreaga sumă pe care o avea de plătit pentru nişte produse de îngrjire stomatologică. Politicianul a admis că a neglijat dantura, iar acum trage ponoasele.

În legătură cu leșinul de la sediul partidului, liderul PSD a explicat că de vină au fost oboseala și căldura din încăpere.

În tinerețe dormea prin parcări

Marcel Ciolacu a fost criticat că nu are carte de muncă până să ajungă să lucreze la stat, mai întâi în administrația locală, apoi în Parlament. Invitatul Denisei Rifai a explicat că a muncit de mic, la firma familiei și că transporta marfă în țară și străinătate. De multe ori a mâncat și a dormit în mașină, prin diverse parcări.

A mai spus că în acea vreme, cărțile de muncă se completau continuu și la un moment dat a rătăcit-o. A găsit-o acum și o va face publică, a promis Marcel Ciolacu.

Zice că nu a trădat, nu a luat și nu a dat bani

Și declarația sa de avere a iscat semne de întrebare. Pare că trăiește modest. Așa a și spus că nu are cheltuieli extravagante și că este o persoană calculată. O sumă mai mare, apărută brusc pe declarația de avere, a fost explicată ca fiind returnarea de către AEP a banilor depuși în Campania electorală.

Despre trădările din PSD, Marcel Ciolacu nu a recunoscut nimic. Întrebat dacă a trădat-o pe Viorica Dăncilă pentru a prelua puterea în PSD, Marcel Ciolacu a spus că nu şi-a dorit niciodată să devină preşedintele partidului, dar că Viorica Dăncilă a făcut câteva greşeli de neiertat.


Marcel Ciolacu despre familie și politică. Îl întreabă Denise Rifai

Marcel Ciolacu a sunat la șaormărie. Liderul PSD nu-și iartă colegii scandalagii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri