Marcel Pavel, un bărbat extrem de gelos. Soția lui, o fostă balerină din Rusia, motiv de dispută cu un angajat din televiziune

Marcel Pavel, un bărbat extrem de gelos. Soția lui, o fostă balerină din Rusia, motiv de dispută cu un angajat din televiziune
Are o carieră de succes în muzică, dar și o familie minunată! Marcel Pavel a reușit pe amble planuri și este încă îndrăgostit de femeia care a renunțat la propria carieră pentru iubire.  

Marcel Pavel are milioane de fani, atât în țară cât și peste hotare, lucru la care Violeta, o femeie originară din Rusia, a renunțat la doar 21 de ani, pe când era la începutul carierei de balerină. Dar, a renunțat pentru artist, pentru că dragostea învinge orice „obstacol”, nu-i așa?

Povestea lor de dragoste este demnă de un film romantic. Violeta Şmîşleaeva s-a născut în Rusia. În 1992, la vârsta de 21 de ani, a venit în România, pentru a sustine o serie de spectacole, fiind balerină. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie. A renunțat, pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.

Cum a cucerit-o Marcel Pavel

„L-am cunoscut în 92. Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

Însă a venit momentul să plece înapoi, în Rusia. Marcel Pavel nu s-a lăsat descurajat nici atunci. O cucerise și trebuia să facă tot posibilul să meargă împreună pe același drum. A sunat-o zilnic, până când a convins-o să se întoarcă. Iniţial, părinţii ei s-au supărat că a plecat aşa departe de ţară. Însă, cu timpul, au devenit înţelegători.

Acum, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei şi de cei trei copii ai lor: Sasha (22 de ani), Richard (24 de ani) și Ioana Iuvenalia (8 ani). Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, moștenește pasiunea mamei și a luat calea dansului, conform bzi.ro.

Solistul, extrem de gelos

În familia Pavel bărbatul este mai gelos decât femeia. Într-o emisiune televizată, Marcel Pavel chiar a recunoscut acest lucru. Moment propice ca prezentatoarea să completeze: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum cum să îi cableze nevasta”.

Iar răspunsul artistului a fost foarte amuzant: „Uite cum voia el să o cableze pe nevasta mea: «Doamnă, să ştiţi că nu pot să vă prind lavaliera decât de sutien!»… «Mă ţi-e rău», i-am zis?!”.