Mare despărțire în showbiz. Nevasta înșelată a pus piciorul în prag: se desparte după „8 ani de minciuni și înșelăciune”

Mare despărțire în showbiz. Nevasta înșelată a pus piciorul în prag: se desparte după „8 ani de minciuni și înșelăciune”
Degeaba e talentat și a câștigat Grammy, în viața de cuplu s-a purtat execrabil. După opt ani de probleme, soția a decis să se despartă de artist.

Soția lui Ne-Yo, Crystal Smith, a anunțat duminică că se desparte de acesta din cauza Infidelității. Smith a făcut cunoscut anunțul printr-o postare pe pagina ei de Instagram, pe care ea a subtitrat: „Dumnezeu să vă binecuvânteze. 8 ani. 8 ani de minciuni și înșelăciune. 8 ani de a împărtăși, fără să știu, viața și soțul meu cu numeroase femei care își vând trupurile neprotejate… până la urmă e unul din ei!

A spune că am inima frântă și dezgustată este un eufemism. Să-mi ceri să rămân și să accept asta este o nebunie. Mentalitatea unui narcisist. Nu voi mai minți publicul sau nu voi pretinde că nu este ceva. Mă aleg pe mine, îmi aleg fericirea și sănătatea și respectul. Am câștigat 3 copii frumoși din asta și nimic altceva decât ani pierduți și dureri de inimă”, a scris soția lui Ne-Yo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crystal Smith (@itscrystalsmith)

Ea le-a cerut oamenilor să nu-i mai trimită videoclipuri cu soțul ei înstrăinat, Smith a spus: „Vă rog să nu-mi mai trimiteți videoclipuri sau informații despre cel care m-a înșelat, deoarece ceea ce face nu mai este preocuparea mea. Nu sunt o victimă. Aleg să stau în picioare cu capul sus. Dacă cineva nu te poate iubi așa cum meriți, atunci depinde de tine să te iubești. Fără ură în inimă, nu-i doresc decât tot ce e mai bun”, a continuat Crystal Smith.

Soția lui Ne-Yo se desparte de artistul premiat cu Grammy

Pe numele său Shaffer Chimere Smith, Ne-Yo este un cântăreț american câștigător al Premiului Grammy. El a compus melodia „Let Me Love You” pentru cântărețul Mario.

Deoarece melodia a avut succes la lansare în SUA a determinat o întâlnire informală între Ne-Yo și șeful casei de discuri Def Jam aceștia semnând ulterior  un contract de înregistrare.

El a devenit și mai cunoscut în urma single-ului So Sick, ce a atins poziția cu numărul 1 în SUA. De-a lungul timpului, a scris melodii pentru Beyoncé Knowles sau Rihanna.

Ne-Yo și Crystal Smith s-au căsătorit în 2016, după doi ani de relație. Ei au împreună trei copii, pe lângă cei doi pe care Ne-Yo îi are dintr-o relație anterioară. Cuplul și-a reînnoit jurămintele în aprilie 2022.

Sursa foto: Instagram