Marele secret al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de antrenorul personal. Ce face diva ca să arate așa spectaculos!

Marele secret al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de antrenorul personal. Ce face diva ca să arate așa spectaculos!
Cum reușește Jennifer Lopez, la 52 de ani, să fie în formă perfectă, cu un fizic sculptat și tonifiat, nu este un mister: disciplina ei aproape militară se adaugă unei genetici cu siguranță norocoase. Acestea o fac să se antreneze mereu cu multă determinare și să gestioneze fiecare aspect al propriei persoane în vederea unei bunăstări permanente.  

Pe de altă parte, îngrijirea corpului ei este o parte integrantă a muncii ei, iar perfecționismul ei o determină să pună mare pasiune și consecvență în rutina ei sportivă și non-sportivă. Dar ce face exact diva americană a fost dezvăluit antrenorul ei personal din New York, David Kirsch. Jennifer Lopez îl împarte pe acesta cu alte celebrități precum Kerry Washington și Kate Upton.

Intervievat de Vogue, el a explicat că demersul său constă în observarea, ascultarea și apoi îndrumarea clientului, creând un program adaptat nevoilor sale. Pentru a obține rezultate excelente, este necesar să ții cont de fiecare aspect al persoanei, așa că ajută-l nu doar fizic, ci și psihic și spiritual, lucrând cu el 100 % asupra tuturor planurilor.

Cât de mult contează somnul în rutina lui Jennifer Lopez

Iată explicația rutinei de fitness din spatele abdomenului și feselor de oțel perfect definite ale lui Jennifer Lopez, cu care colaborează de ani de zile.

Antrenorul personal a numit-o pe vedetă „meticuloasă” în tot ceea ce ține de viața ei. De fapt, mănâncă și doarme doar cât să fie într-un echilibru perfect și, astfel, să profite la maximum de sport. În special, menținerea sub control a cantității și calității odihnei îi permite să se regenereze și să aibă mereu energie pentru a face față vieții aglomerate, cu consecințe pozitive asupra întregului organism și asupra performanțelor fizice.

Pentru a face acest lucru, el folosește un dispozitiv inteligent, și anume Oura Ring, un inel de titan care înregistrează parametrii vitali în timpul somnului. Acesta este primul pas al rutinei lui Jennifer Lopez, care este urmat de partea de fitness propriu-zisă.

Antrenamentul lui JLo explicat de antrenorul său personal David Kirsch

Pe de altă parte, pentru a-și susține spectacolele faraonice în care cântă și dansează continuu, Jennifer Lopez trebuie să aibă o rezistență excelentă.   Din acest motiv, antrenamentul ei este un mix de cardio, pliometrie, sau exerciții care stimulează într-un mod diferit contracția musculară.

Sesiunea de antrenament tinde să fie scurtă, dar foarte intensă iar printre exerciții găsim genuflexiuni sub toate formele lor, adică sumo squat, walking squat și celebrul platypus walk, îndrăgit de cântăreață și care constă într-o plimbare menținând poziția de sumo squat.  Ideal pentru fermitatea interioară a coapselor, pentru definirea feselor este alternarea antrenamentului picioarelor cu box și cu câteva serii de Pilates.

Un antrenament complet

Pentru ca acest efort să fie cu adevărat eficient ne gândim la devotamentul și rigoarea lui Jennifer Lopez, ceea ce o face să se confrunte cu el într-un mod entuziast.

Cu siguranță nu este un antrenament soft, dar din toate punctele de vedere se aseamănă cu cel al unui sportiv de performanță.
La forma de azi, Jennifer Lopez a ajuns după ani și ani de angajament constant, iar acum își păstrează poziția datorită programului lui David Kirsch (foto).


Sigur că este greu, dar nu este imposibil să ajungi sau măcar să te apropii de nivelul de fitness al lui Jennifer.

Cea mai complicată fază este cea inițială, idealul este să începem treptat, căutând un antrenament care ne place foarte mult și care să amestece intensități diferite între cardio și forță, neuitând de puterea pilates-ului de a îmbunătăți mobilitatea și de a întări mușchii, arată antrenorul, conform Elle.com.

Sursa foto: Instagram