Margherita de la Clejani violentă

Conflictul dintre fiica Clejanilor și o angajată a unei agenţii imobiliare a atras atenția Poliţiei Capitalei, miercuri, 16 septembrie, după ora prânzului. Margherita dorea să vândă un apartament care se află în apropierea atelierului de croitorie pe care îl deţine.

După un conflict verbal, Margherita a devenit  agresivă, lovind una dintre femeile din agenție, iar pe cealaltă a bruscat-o. După ce Poliţia a ajuns la faţa locului, angajatele au decis să depună o plângere penală. Aceasta se adaugă la celălalt dosar pe care Margherita îl are pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa stupefiantelor.

Ce a comunicat Poliția Capitalei

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secţia 1 Poliţie a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacţiei – Margherita) şi angajatele unei societăţi comerciale. La locaţie au sosit poliţiştii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la faţa locului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi ameninţare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, scrie în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Din primele declaraţii ale angajatelor agenţiei de imobiliare reiese că acestea au descris-o pe Margherita ca având  un comportament ciudat, fiind „beată sau drogată”. În zonă sunt amplasate camere de luat vederi, iar imaginile surprinse de acestea vor fi analizate de poliţişti pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs conflictul.

Comportament ciudat și violent a avut Margherita și atunci când a fost întrebată de reporteri ce s-a întâmplat de a intrat cu mașina într-alta parcată, iar testul antidrog a ieșit pozitiv. Pentru acest „eveniment”, fiica Clejanilor s-a ales cu dosar penal și este, în acest moment, cercetată. Dosarul a fost pus în mişcare la începutul lui septembrie, când au ieşit de la IML rezultatele analizelor de sânge ale Margheritei. Care nu au făcut decât să confirme rezultatul obţinut cu drug-testul făcut chiar în ziua accidentului, 27 mai. Aparatul relevase că Margherita, în acel moment, se afla sub influenţa substanţelor interzise. Azi, după conflictul cu angajatele de la Imobiliare, polițiștii nu au mai testat-o pentru consum de droguri, după cum reiese din comunicatul Poliției.

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp