Mariah Carey a înflorit alături de iubitul ei mai tânăr cu 14 ani, iar acum îl scoate în lume

Mariah Carey a înflorit alături de iubitul ei mai tânăr cu 14 ani, iar acum îl scoate în lume
Mariah Carey, în vârstă de 52 de ani, își arată rotunjimile în jambiere asortate, în timp ce se alătură iubitului Bryan Tanaka, în vârstă de 38 de ani, la cumpărături în Aspen.

Prima dată s-a scris despre relația lui Mariah Carey cu dansatorul ei, în decembrie 2017. Apoi s-a spus că perechea s-a despărțit după cinci luni împreună. Mai târziu și-au reaprins dragostea și de atunci au fost într-o relație continuă.

În mai 2020, Bryan Tanaka, în vârstă de 38 de ani, și-a declarat dragostea  prin intermediul rețelelor de socializare, după ce, cu o lună înainte, Mariah Carey i-a oferit iubitului o declarație similară pe Instagram.

În aceste zile, Mariah Carey, 52 de ani, și iubitul ei, Bryan Tanaka, care este cu 14 ani mai tânăr, au petrecut Crăciunul și sărbătorile, în Aspen.

Mariah Carey, la cumpărături cu iubitul mai tânăr cu 14 ani

Vedeta a fost surpinsă de fotoreporteri atunci când a ieșit să facă câteva cumpărături de Crăciun de ultim moment, alături de iubitul ei. Cântăreața, a ieșit să dea o raită pein magazine ca o divă. Ea a îmbrăcat un ansamblu cu paiete negre, etalându-și rotunjimile generoase, cu o formă tonefiantă de invidiat. Mariah și-a marca talia cu o curea lată și a încălțat cizme cu toc, pentru a arăta mai suplă. Părul, de culoarea caramelului, și l-a lăsat liber.

Ca în orice cuplu puternic sudat, iubitul ei, Bryan, a completat-o ​​pe Mariah Carey, deoarece purta și un ansamblu de culoarea onixului, care includea blugi drepți și un cardigan cu blană. A încălțat o pereche practică de cizme Louis Vuitton, perfecte pentru vremea cu zăpadă, care a adăugat un strop de portocaliu neon look-ului său.

Perechea a putut fi văzută ținându-se cu afecțiune de mână în timp ce se plimba prin magazinele de lux ale stațiunii de schi.  Copiii vedetei, gemenii Monroe și Moroccan, în vârstă de 10 ani, pe care îi are cu fostul ei soț Nick Cannon, nu se aflau cu ei la cumpărături.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre