Marian Drăgulescu habar nu avea ce-l așteapta la Survivor. „Este groaznic. Exact ca animalele trăim”

Marian Drăgulescu habar nu avea ce-l așteapta la Survivor. „Este groaznic. Exact ca animalele trăim”
Două vedete s-au alăturat echipei „Faimoșii” de la Survivor. Din păcate pentru ei, au ajuns în plină iarnă dominicană. Vai și amar de ei!

Marian Drăgulescu a ajuns în echipa Faimoșilor, după plecarea Roxanei Ciuhulescu și a lui Robert Niță, de vină fiind problemele medicale în ambele cazuri. Anterior, de la Faimoși au fost eliminate și Xonia, și Andreea Tonciu.

Marian Drăgulescu habar nu are ce-l așteaptă la Survivor. „Este groaznic. Exact ca animalele trăim”

Marian Drăgulescu, alături de dansatoarea Natalia Duminică, au făcut cunoștință cu condițiile grele de la Survivor România. Sportivul a dat câteva declarații înainte de plecarea din România și a mărturisit că a acceptat această provocare din două motive.

În primul rând este un fan înfocat al emisiunii și, în plus, și-a dorit foarte mult să vadă live cum este experiența din Republica Dominicană.

„Am acceptat pentru că e o experiență o dată în viață și sper ca doar cei mai buni să câștige”, a mărturisit Marian.

În echipa Războinicilor va intra un motociclist

Și echipa Războinicilor va fi întărită, pentru că vor intra în concurs Oana și Radu, doi oameni puternici, care vor face tot ce le va sta în putință pentru a-și ajuta echipa.

„Eu am venit să mă bucur de fiecare moment. Am 24 de ani. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, a mărturisit Oana. În ceea ce-l privește pe Radu, el susține că este dependent de adrenalină: „Sunt motociclist. Sar cu parașuta din avion. Îmi place adrenalina”.

Probleme mari la Survivor

Cei patru concurenți noi sunt foarte optimiști, dar e greu de presupus ce vor gândi când își vor intra în pâine. Asta pentru că în echipa Faimoșilor nu e tocmai lapte și miere. Mai ales că și Otilia Bilionera a început să aibă probleme de sănătate. ”Stau mereu udă. Mă dor ovarele. Sunt bolnavă. Este groaznic. Exact ca animalele trăim”, a declarat aceasta.

Și nici Laura Giurcanu nu mai are aceeași energie: ”Pentru că a venit iarna în Dominicană și a început acest anotimp ploios, care sper să se termine instant, a trebuit să facem niște îmbunătățiri la baracă.”

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre