Marian Drăgulescu și CRBL, protagoniștii celui mai nou scandal la Survivor. Ce au de împărțit

Marian Drăgulescu și CRBL, protagoniștii celui mai nou scandal la Survivor. Ce au de împărțit
Scandalurile nu se mai opresc la Survivor. A intrat acum dihonia între CRBL și Marian Drăgulescu.

CRBL și Marian Drăgulescu au început să-și arunce vorbe grele și totul a degenerat într-un adevărat scandal.

Marian Drăgulescu și CRBL, protagoniștii celui mai nou scandal la Survivor. Ce au de împărțit

Doi Faimoși celebri, CRBL și Marian Drăgulescu nu se mai pot înțelege și între ei s-a pornit recent un conflict. Povestea a început după ce Eduard le-a învățat pe fete cum să își facă un hamac, iar Marian a vrut să dea și el câteva sfaturi. În acel moment, CRBL a luat foc.

„Au venit fetele. Mi-au zis dacă pot să le fac și lor un hamac. Zic, a, ce mișto! Bineînțeles, a venit și tamponul care se bagă de fiecare dată. Am avut o discuție și ai venit și te-ai băgat și tu în seamă. Vrei să vezi tu care e schema. Mă deranjează”, a spus CRBL. Artistul nu s-a oprit însă aici și l-a făcut prost pe Marian, care s-a supărat foarte rău. „M-ai făcut prost. Cum nu m-ai jignit?. (…) Cred că ție îți lipsesc lucruri. Ai plecat și din țară. Nu-ți găsești locul”, a venit replica lui Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a fost trimis pe Insula Exilului

Cu doar câteva zile în urmă, s-a făcut un nou Consiliu de Exil, unde s-a hotărât ca Marian Drăgulescu, din echipa Faimoșilor să fie trimis pe Insula Exilului. „Am rămas atât de puțini încât o să mergem de două ori fiecare în acest exil, mă așteptam la acest lucru. Psihic sunt pregătit pentru exil. Plec cu inima curată.. Sper ca Faimoșii să câștige jocul de imunitate și să trec cu bine peste această încercare”, a declarat acesta.

Și Relu Pănescu de la Războinic a fost trimis în exil

Și Relu Pănescu de la echipa Războinicilor are probleme. Colegii spun că a început să se comporte ca și CRBL și să-i manipuleze pe concurenți. Mai mult, a fost numit „viclean” şi „prefăcut” și trimis pentru a doua oară în exil, dar și nominalizat spre eliminare.

„De ce eu? Mi-este foarte greu să dau un răspuns la asemenea întrebare. Probabil că sunt o persoană care deranjează grupul care s-a format în cadrul echipei Războinicilor, respectiv Ionuţ Popa, Alexandru Nedelcu, Alexandru Delea şi Alexandra Duli. (…)

Sunt foarte deranjat de chestia asta, pentru că văd că, la noi în interior, există un grup, o parte, care încearcă cu orice preţ să mă vâneze. Pentru ce am fost trimis de data asta? Argumentarea lui Ionuţ Popa fiind strategic, sportiv şi social. Strategic, din ce punct de vedere? Prin ce anume deranjează persoana mea? Care-i strategia? A, vreţi să mă vedeţi eliminat din concurs”, s-a destăinuit afaceristul.

Sursă foto: pro tv