Marina Almășan, probleme mari de sănătate din cauza unui ghinion. Iată ce superstiții are prezentatoarea

Marina Almășan, probleme mari de sănătate din cauza unui ghinion. Iată ce superstiții are prezentatoarea
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale României, Marina Almășan, a trecut prin momente grele zilele trecute, când a fost obligată să ajungă de urgență la spital.

Fosta soție a lui Victor Socaciu, Marina Almășan are de suferit în aceste momente. Ce se întâmplă cu vedeta.

Marina Almășan, probleme mari de sănătate din cauza unui ghinion. Iată ce superstiții are prezentatoarea

Marina Almășan a fost nevoită să ajungă la instituția spitalicească după ce a călcat strâmb. De altfel, e a pus totul pe seama ghinionului, pentru că în acea zi a mai avut parte de un moment neplăcut, când și-a uitat telefonul acasă și a fost obligată să se reîntoarcă. Pe de altă parte, vedeta susține că nu suportă să îi taie calea pisica neagră și nici să îi apară în față vreun măturător.

„Îi ziceam să se dea mai încolo, că vreau să mă mărit”

„În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Dimineața îmi uitasem telefonul acasă. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă. De asemenea, când apărea vreun măturător, îi ziceam să se dea mai încolo, că vreau să mă mărit”, a precizat Marina.

I s-a fisuat osul gleznei

Pentru început, ea a crezut că e vorba doar de o entorsă dar, din nefericire, și-a fisurat și osul gleznei.  „Am fost direct la directorul Spitalului Foișor, se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a completat aceasta.

Vedeta a mai trecut printr-o asemenea situație cu zece ani în urmă

Chiar dacă vrea să pară stăpână pe situație, ea spune că încearcă să găsească soluții pentru a ajunge la filmări. Mai mult, ea susține că a mai trecut printr-o situație asemănătoare cu zece ani în urmă. „Acum dau din mâini, scriu, pe 16 noiembrie am stabilit data lansării noii mele cărți. Teoetic, îmi va da ghipsul jos dacă nu apar alte complicații”, a declarat Marina Almășan, potrivit Impact.