Marius Manole s-a supărat teribil pe Nicușor Dan: „Nu ți-e rușine?”

Marius Manole s-a supărat teribil pe Nicușor Dan: „Nu ți-e rușine?”
Îndrăgitul actor Marius Manole și-a ieșit din pepeni după ce a luat act de ultima decizie a lui Nicușor Dan. E așa de supărat încât i-a trântit, verde-n față, tot ce i-a stat pe suflet.

Nicușor Dan a tăiat finanțarea teatrului Metropolis. După aflarea veștii, Marius Manole a publicat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook prin care l-a criticat pe primarul Capitalei. Mai mult, acesta a precizat că regretă enorm că l-a votat și că s-a implicat în a-i convinge și pe alții să îl voteze atunci când Nicușor Dan i-a cerut ajutorul în lupta pentru fotoliul primăriei Bucureștiului.

Marius Manole îl atacă Nicușor Dan

Marius Manole nu are nevoie de prezentare, e unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Vestea că Nicușor Dan a tăiat finanțarea teatrului Metropolis l-a făcut să răbufnească. Mai ales că primarul Capitalei s-a angajat că va susține cultura. Astfel, îndrăgitul actor a scris un mesaj teribil de dur pe pagina sa de Facebook prin care critică decizia pe care a luat-o Nicușor Dan. El îi ceartă și pe cei mai apropiați oameni ai edilului.

„Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii. Ăsta e managementul „performant” promis de Nicușor Dan.

Nicușor Dan anunță: Vin americanii și alții! Vor să se joace la București

Nicușor, mă sunai în ziua votării… erai disperat că Firea era peste tine… Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

Și alți actori au reacționat în legătură cu Teatrul Metropolis

Și actrița Maria Obertin a reacționat în urma conflictului dintre teatrul Metropolis și Nicușor Dan. Aceasta și-a exprimat părerea printr-un mesaj publicat pe o rețea socială. „Metropolis nu se închide oficial, dar cum nu mai are bani, nu mai poate programa nimic. Acum, nu va imaginați că rupeam fâsul cu banii de pe un spectacol, dar 500 erau totuși niște bani. Mai ales pentru tinerii din generațiile care tot ies și nu mai au loc în teatre.

Pentru ei, mai ales pentru ei, v-aș ruga să fim solidari. Suntem o breaslă tare nesolidară și împărțită. Poate gășiți timp si motive să luptați pentru Metropolis. Nu cred că e singurul în pericol. Bugetele sunt penibile în multe teatre, vine hăul. Și e păcat. De tot talentul, de toată muncă, de toată viață asta a noastră”, a publicat actrița, pe rețelele sociale.