Mărturisire dureroasă. Actrița a renunțat la religia ei după toate suferințele pe care le-a trăit în dragoste

Mărturisire dureroasă. Actrița a renunțat la religia ei după toate suferințele pe care le-a trăit în dragoste
Ioana Ginghină își va uni destinul în această toamnă cu cel al iubitului său, Cristi Pitulice. În timp ce alte mirese nu se gândesc decât la acest moment, actrița e mai calmă ca niciodată.

Vedeta a mai fost căsătorită de două ori, de aceea nu vrea să facă mare vâlvă, ci doar o petrecere acasă, alături de familie și cei mai buni prieteni.

Potrivit informațiilor oferite de Ioana Ginghină, va fi o nuntă atipică, unde va lipsi rochia clasică de mireasă. Actrița susține că va avea în jur de 50 de invitați, un DJ care le va pune muzică, iar mâncarea va fi adusă de o firmă de catering. Dar nu știe încă dacă va face nunta și la biserică.

„Nu mai cred în asta cu religia asta ortodoxă, catolică”

„În toamnă, în septembrie, dar până la nuntă mai sunt multe, mai e o vacanță acum de Paște, mai e o vacanță de vară, deci nunta e pe locul trei deocamdată. Dra e mult spus nuntă, ăsta e cuvântul: nuntă, dar va fi o petrecere la noi în curte, relaxare, prieteni și cam atât.

Nu cred că o să facem neapărat la biserică, cred că o să facem ceva, o binecuvântare, eu vreau așa, vedem dacă iese, tot așa o binecuvântare la noi în curte. Deși țin postul, eu sunt o femeie extrem de credincioasă, dar nu mai cred în asta cu religia asta ortodoxă, catolică. Cred în Dumnezeu și atât. (…)

Preotul care ne-a căsătorit pe mine și pe Alexandru era din Sibiu, așa a fost coincidența, și a făcut facultatea la Viena cu catolicii și el era super deschis. Eu de asta țin post, pentru că el m-a învățat că orice abținere în timpul postului poate să fie post, nu e că: aoleu, ai gustat un pic!”, a declarat vedeta pentru Playtech.

Ciocatele albe, la mare înălțime

Pentru că rochia din ziua nunții dorește să o poarte și cu altă ocazie, Ioana Ginghină susține că nu va fi una clasică. Singurul lucru la care nu renunță sunt ciocatele albe sau, teniși, ținând cont de faptul că petrecerea va fi în curtea casei. „O să fie o rochie mai boho style, acum că am părul lung, probabil, o împletitură romantică și cam atât, adică o rochie pe care să o pot purta după aceea. (…) Păi nu, că trebuie să intre în curtea noastră, deci sigur nu va fi o nuntă mare.

„Undeva 40 – 50 de persoane maximum”

De aici a plecat discuția, de ziua mea au fost undeva în jur de 20 de prieteni, printre care și sora lui Cristi și sora mea și un pic din familie. Deci vor mai fi în plus părinții și, probabil, niște prieteni de-ai lui Cristi, că atunci erau mai mult prieteni de-ai mei, fiind ziua mea.

Deci undeva 40 – 50 de persoane maximum. (…) Probabil va fi un DJ ca să nu mai stăm noi să punem muzică. Am avut atunci la ziua mea o firmă de catering, care ne-a gătit, ne-a făcut și scovergi, ne-a făcut de toate, a fost relaxant, toată lumea s-a simțit bine. Asta vreau, ca să se simtă lumea bine”, a mai spus Ioana.

Recomandarile noastre