Mary-Kate Olsen, prima apariție după divorțul de Olivier Sarkozy. Cum arată acum actrița

Mary-Kate Olsen, prima apariție după divorțul de Olivier Sarkozy. Cum arată acum actrița
Celebra actriță Mary Kate Olsen s-a despărțit de Olivier Sarkozy anul trecut. Acum, la trei luni după pronunțarea divorțului, Mary Kate Olsen și-a făcut apariția în public.

Cu siguranță vă amintiţi de tânăra actriţă Mary-Kate. A făcut furori în filme alături de sora ei geamănă. S-au transformat mult de-a lungul anilor și au devenit femei în adevăratul semn al cuvântului. Mary Kate a trăit, timp de cinci ani, o poveste de dragoste cu Olivier Sarkozy, fratele fostului președinte al Franței.  

Cei doi s-au despărțit anul trecut, iar în luna ianuarie a acestui an au ajuns la un acord în ceea ce privește împărțirea bunurilor. Chiar dacă este multimilionară, Mary-Kate Olsen s-a asigurat că soțul său nu se va îmbogăți de pe urma ei – actrița a cerut activarea contractului prenupțial. Mai mult, ea s-a luptat în instanță cu Olivier Sarkozy pentru casa din Manhattan, în valoare de 13,5 milioane de dolari, care este proprietate comună. 

Olivier Sarkozy are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, însă în această căsnicie nu el a fost cel mai avut. În anul 2007, Forbes le clasa pe Mary-Kate și pe sora ei geamănă, Ashley, pe locul 11 în topul celor mai bogate femei din showbiz, averea lor fiind estimată la 100 de milioane de dolari. Recent însă, Celebrity Net Worth a anunțat că Ashley și sora ei geamănă dețin fiecare câte 250 de milioane de dolari, averea lor comună ridicându-se la jumătate de miliard! 

Mary-Kate Olsen, prima apariție după divorț

La câteva luni distanță de la divorțul oficial, Mary Kate a fost văzută pentru prima oară în oraș, la un restaurant din New York. Actrița a ieșit marți la masă cu un prieten, iar paparazzi au surprins-o în timp ce râdea și era foarte atentă la partenerul ei de discuție. 

Vedeta și-a îmbrăcat haina neagră cu accesorii din aur, în timp ce s-a bucurat de o băutură alături de Brian Molloy, care a lucrat la casa de modă The Row, deținută de Mary-Kate și sora ei Ashley. Deși a trecut printr-un divorț dur, Mary Kate nu părea deloc afectată, demonstrând clar că a depășit orice fel de problemă și se concentrează pe viitor. 

Foto: Facebook, Page Six

Întotdeauna iubită, niciodată nevastă. De ce nu se mărită Alexandra Dinu

Recomandarile noastre