Matilda Pascal Cojocărița, schimbare radicală de look, la 63 de ani. Blondă și cu decolteu adânc!

Matilda Pascal Cojocărița, schimbare radicală de look, la 63 de ani. Blondă și cu decolteu adânc!
A câștigat Miss România purtând o rochie care a costat 101 de lei. De atunci, Matilda Pascal Cojocărița pare că a descoperit secretul tinereții veșnice.

Elegantă și rafinată, Matilda Pascal Cojocărița rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România.

Matilda Pascal Cojocărița, schimbare de look radicală la 63 de ani. Blondă, cu decolteu adânc

În ediția de vineri, 17 decembrie, de la ora 22.00, Irina Păcurariu va avea un invitat cu totul și totul special: Matilda Pascal Cojocărița. De o eleganță desăvârșită, aceasta e mai frumoasă ca niciodată și pare că peste ea anii nu au trecut.  „Niciodată nu mi-am ascuns vârsta… mai ales când aveam 20 de ani. Îmi asum, sunt mândră de anii care au trecut peste mine și spun că îmi place”, a mărturisit vedeta.

Concursul se numea „Muncă, tinerețe, frumusețe”

La doar 19 ani a devenit cunoscută întregii Românii după ce a devenit Miss România, un concurs desfășurat la Costinești, sub sloganul „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”.

„La Miss România am concurat cu o rochie care costa 101 lei, pe vremea aceea. În mod normal, ar fi trebuit să merg cu o stilistă la etapa națională… Concursul se numea „Muncă, tinerețe, frumusețe” și mi se părea normal să fie întâi muncă, pentru că cine muncește este și frumos…”, și-a amintit cântăreața.

„Dacă nu sunt înconjurată de multă lume, nu mă simt bine, nu sunt eu”

Și-a început cariera la doar 12 ani, iar în anul 1985 a devenit câștigătoarea faimosului festival „Floarea din gradină”. De atunci nu s-a mai oprit din cântat. Care e secretul frumuseții și tinerii vedetei? Se încarcă cu energie de la publicul ei, în fața căruia se înclină.

„Eu sunt cea care mă încarc de energie atunci când sunt în mijlocul oamenilor. Se zice că atunci când ești înconjurată de multă lume, ești stors de energie, dar eu sunt cea care primesc multă putere din partea celor din jur. Probabil din dragostea și admirația care mi-o poartă. Dacă nu sunt înconjurată de multă lume, nu mă simt bine, nu sunt eu”, a mărturisit cântăreața.

Sursă foto: instagram