Mihaela Rădulescu se ia „la trântă” cu Dan Negru. „În showbiz, să te opui unui bărbat…”

Mihaela Rădulescu se ia „la trântă” cu Dan Negru. „În showbiz, să te opui unui bărbat…”
Mihaela Rădulescu a dat primele vești despre pregătirile de Revelion de la ProTV. Anul acesta se bate cu Dan Negru.

Ultima data când ProTV a avut program special pentru Anul Nou a fost în 2014. Acum se schimbă regulile.

Mihaela Rădulescu i-a pus gând rău lui Dan Negru. Vrea să îi detroneze „măștile” de Revelion

ProTV și-a făcut curaj anul acesta și îi pune bețe în roate lui Dan Negru. Pavel Bartoș și Raluka, jurată SuperStar și-au unit forțele și promit că vor cei mai tari prezentatori. La rândul lor, Mihaela Rădulescu, Anna Lesko, Monica Bârlădeanu, Matilda Pascal Cojocărița, Theo Rose, Vlăduța Lupău, Irina Rimes și Majda, câteva dintre vedetele care vor participa vor face un spectacol pe cinste pentru telespectatori.

Cum îl înfruntă Mihaela pe Dan Negru

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu a postat și un mesaj puternic feminist în care a vorbit despre lupta dintre doamne și domni. Și le-a transmis femeilor să fie puternice și să nu se lase niciodată călcate în picioare.

”În showbiz, să te opui unui bărbat cu putere de decizie, înseamnă să fii trecută pe linie moartă. Să nu râzi la glumele sexiste proaste ale colegilor bărbați (unii, cei la care te aștepți… cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gașcă sau a fi arogantă, fițoasă. Să te bazezi pe femeile frumoase și talentate e o procedură clasică de televiziune. Să le mai și apreciezi pe măsură, să le respecți și să vezi ce pot cu adevărat, e o urare pe care o fac tuturor femeilor pentru anul care vine.

It’s a men’s world ( e o lume a bărbaților, n.r.) peste tot, ei decid, ei taie, ei spânzură, ei iau salarii mai mari și primesc joburi mai bune. Dacă-i lași, te și calcă în picioare. Sau… și mai rău de-atât, doar pentru că pot și nimeni nu are curaj să-i pună la punct.

În showbiz, să te opui unui bărbat cu putere de decizie, înseamnă să fii trecută pe linie moartă. Să nu râzi la glumele sexiste proaste ale colegilor bărbați (unii, cei la care te aștepți… cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gașcă sau a fi arogantă, fițoasă.

Să fii prea tânără, prea nouă, prea sexy în lumea asta te transformă în subiectul lor preferat de glume porcoase. Să nu mai fii prea tânără, le mută interesul de la ce poți, către o bășcălie și mai ieftină, despre ce-și imaginează ei că nu mai poți”, a scris Mihaela pe Instagram.

Ce urare le-a făcut diva de la Monaco femeilor din lumea divertismentului

Femeie hotărâtă, care totdeauna a știut ce vrea de la viață, Mihaela le-a făcut și o urare femeilor pentru 2022 și le-a dorit să fie apreciate la adevărata lor valoare. ”Femeile care fac divertisment, muzică, dans, ba chiar și actorie, încă sunt puse de bărbații neevoluați în categoria «ieftină», frivolă, mai ales dacă-s cool, sexy și frumoase, nu doar talentate.

E aproape un blestem să fii hoț, când ai în jur bărbați care-ți decid soarta profesională. Discuție pe care n-o deschide nimeni…. în România, de teamă eliminării din sistem. Deci, femei frumoase și puternice, vă doresc ca anul 2022 să fie anul vostru bun, în care să fiți văzute și apreciate la adevărata voastră valoare!”, a transmis vedeta.

Sursă foto: instagram