Maurice Munteanu, dezvăluiri halucinante despre Ana Morodan

Maurice Munteanu, dezvăluiri halucinante despre Ana Morodan
Maurice Munteanu aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Juratul Bravo, ai stil! 2022 este fashion editor la revista Elle România, o vedetă foarte prezentă în mediul online și cu opinii extrem de pertinente pe orice subiect.

Maurice Munteanu intervine în  tot circul creat în jurul Anei Morodan, influenserița prinsă beată și drogată la volan, conducând în ciuda faptului că avea permisul suspendat. El face dezvăluiri halucinante despre aceasta: Ana Morodan a dat semne că are probleme de mai mult timp. Ar fi fost nevoie de o intervenție, în cazul ei, încă de acum câțiva ani.

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.

Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante despre Ana Morodan

Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri”, a menționat  în postarea sa Maurice Munteanu.

„Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa”

„Nu îi iau apărarea Anei – cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență.

Maurice MUnteanu: „Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”

Sigur, Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă. Sigur, Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa. Dar reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit.

Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată”, a mai scris cunoscutul stilist.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre