Meghan Markle e șefa în casă. Adevărul a ieșit la iveală de unde nici nu se așteptau

Meghan Markle e șefa în casă. Adevărul a ieșit la iveală de unde nici nu se așteptau
Prinţul Harry şi soția sa Meghan figurează în topul revistei americane Time al celor mai influente 100 de persoane în 2021. Ducii de Sussex sunt lăudaţi de bucătarul-şef spaniol José Andrés pentru fundaţia lor caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunosc”.

Dar pictorialul din Time a scos la iveală detalii cu adevărat incitante: Meghan Markle e șefa în casă. Ea apare pe coperta revistei cu picioarele deschise, postură care o face să se arate „puternică” în timp ce Harry stă în spatele ei, fiind „obligat să se sprijine în soția sa”, dezvăluie un expert în limbajul corpului.

Trainerul de comunicare, Robin Kermode, a declarat că aspectul „ochilor mari” al Ducesei de Sussex dovedește cât e de „conștientă de sine”, în timp ce stilul lui Harry se simte mai natural și relaxat. Și expertul în limbajul corpului, Darren Stanton, a declarat că Meghan a avut o „poziție largă a piciorului” pentru a arăta că este puternică și că ea conduce.

Ce trebuie înțeles din gestul mâinii lui Meghan

Expertul în limbajul corporal Darren Stanton, a spus că Meghan pozează cu picioarele despărțite pentru a arăta că este „puternică”. „Toate imaginile au calitatea probată pe care o așteptați de la o campanie completă de PR, prezentându-i pe duci ca pe un cuplu puternic”, a mai spus Robin discutând coperta Time.

Vorbind despre o a doua imagine lansată de revistă, care arată cuplul mergând mână-în-mână printr-o pădure, Robin a explicat: „Acest lucru se simte mult mai natural, iar zâmbetul lui Harry, în special, este foarte autentic. Dar în ambele imagini Meghan stă bine așezată pe pământ, forțându-l pe Harry să se sprijine de ea pe copertă, ea își poate întinde brațul stâng spre el în al doilea rând, ceea ce este interesant.

Mâna dreaptă a lui Meghan în buzunar se simte foarte la locul ei. Aceasta nu este o poziție naturală pentru o mână și există tensiune în degetul mare pentru a menține această poziție fără a distruge linia pantalonilor. Într-o a treia fotografie, Harry este văzut stând în spatele lui Meghan, cu mâinile pe șolduri și față.

„Aș spune că Meghan pare că se bucură de această filmare. Harry pare de parcă ar încerca să „facă ceea ce trebuie”, a mai explicat Robin. „Din nou, brațele lui Megan pozează foarte conștient ca și cum ar crea în mod deliberat imaginea pe care și-o dorește.

Meghan Markle e șefa în casă

Între timp, expertul în limbajul corpului, Darren Stanton, a declarat că fotografiile amintesc de cele văzute de Kim Kardashian și Kanye West. „Harry stă drept pentru a ajunge cu mâinile în buzunare, Megan adoptă o poziție clasică de putere observabilă la distanță”, a explicat el.

„Și-a pus picioarele ușor depărtate. Acesta este un gest clasic de putere folosit de politicienii mondiali importanți, văzuți în ultima vreme, inclusiv Trump, Putin, Macron și Trudo. Acest gest spune „hei, uită-te la mine, sunt cea mai puternică persoană din încăpere”.

Imaginea perechii care pășește în pădure este, de asemenea, destul de revelatoare, deși se uită una la cealaltă, ținându-se de mână, putem vedea din poziția mâinii stângi a lui Meghan că este oprită și scoasă din buzunar degetul mare arată din nou că acesta este un gest de putere care se traduce prin „sunt persoana mai puternică”.

Îmi amintesc o imagine a lui Tony Blair și George W Bush mergând, dar mâinile în buzunare arată ceva anume: „suntem în relație și gândim la fel”. Dar subtilitățile ne arată și cine este mai puternic în relație (n.r. – Meghan). Vedem această imagine a prințului Harry stând în spatele mâinii drepte a lui Megan, sprijinit  pe umărul ei, pentru a spune „sunt cu tine, te susțin”.

În general, cred că acest lucru demonstrează că prințul Harry și Megan caută să-și construiască în continuare marca, mai ales în America, ca un cuplu de putere, dar este clar și din limbajul corpului că Megan, așa cum am susținut întotdeauna, deține puterea în relație”, a detaliat , Darren Stanton, conform Daily Mail.

Meghan și Harry au pozat în conacul lor

Publicația americană a lansat revista cu Harry și Meghan pe copertă chiar în ziua în care  prințul a împlinit 37 de ani. Un critic a susținut că fotografia de copertă reflectă exact dinamica puterii în relație, pentru că Meghan se află în fața soțului ei: „Această fotografie spune multe. Nu se ascunde cine are controlul”.

Pe copertă Harry este îmbrăcat în negru și Meghan în alb, apărând pe o terasă la conacul lor de 14,65 milioane de dolari. În a doua imagine, îmbrăcați în verde, se plimbă ținându-se de mână prin proprietatea lor din Montecito, California.

Într-o altă imagine, acestea sunt îmbrăcate în haine gri de birou, lângă o fereastră în ținute alese de stilistele celebre Clare și Nina Hallwroth, care i-au îmbrăcat recent pe Brad Pitt și Jennifer Aniston, în fotografiile făcute de Pari Dukovic.

Sursa foto: The Time via Daily Mail / Instagram