Meghan Markle, eleganța supremă de business în negru. Cum arată piesele vestimentare pe care să le aveți în vedere dacă-i urmați exemplul

Meghan Markle, eleganța supremă de business în negru. Cum arată piesele vestimentare pe care să le aveți în vedere dacă-i urmați exemplul
Meghan Markle a participat la Adunarea Generală a ONU de la New York alături de prințul Harry, purtând o ținută business negru complet, absolut șic. De altfel, ducesa de Sussex este cunoscută pentru garderoba ei modernă și elegantă.

Ducesa de Sussex poate purta orice tip de look, de la rochii formale ale unor designeri sustenabili precum Stella McCartney, Gabriela Hearst și Maggie Marilyn, până la ansambluri casual, cum ar fi cele din denim dublu. Cea mai recentă ținută a lui Meghan, inspirată de hainele business, este un alt exemplu al gamei impresionante de alegeri vestimentare reușite pe care le are, scrie Vogue.com.

Ce haine scumpe au format ținuta lui Meghan Markle la ONU

Ducesa, care a participat la Adunarea Generală a ONU de la New York alături de Prințul Harry, a purtat o ținută practic-chic, atemporală și elegantă în același timp. Ea a asortat un tricou negru cu o fustă midi neagră.

A completat ținuta cu o pereche de pantofi Manolo Blahnik din piele de căprioară neagră. Meghan Markle a asortat ansamblul cu o geantă mare neagră , mai exact un shopper bag Mulberry Bayswater. La încheieturile mâinilor a etalat brățara de aur „Love” și un ceas de aur „Tank Française”, ambele de la Cartier.

Priviți cu atenție piesele și alegeți modele accesibile

În mod cert ținuta lui Meghan Markle nu este ieftină. Fusta creion din crep de lână Dolce & Gabbana costă 650 de euro, tricoul  de la Arket. 17 euro, pantofi „BB 90” din piele întoarsă de Manolo Blahnik costă 625 de euro, iar geanta Mullberry ajunge la 875  de euro.

Nu trebuie însă să vă gândiți că nu puteți arăta la fel de șic fără să cheltuiți aproape 2200 de euro. dacă priviți cub atenție piesele ținutei ducesei, puteți găsi fără probleme variante la brandurile mainstream accesibile.

Până la urmă, așa cum vedeți în imagini, niciuna din piesele vestimentare și niciunul din accesorii nu sunt modele ieșite din comun, ci niște piese simple, elegante, care nu se fvor demoda niciodată.

Sursa foto: Insagram