Meghan Markle mănâncă exact ca o prințesă! Dieta folosită de ea e a doua cea mai căutată de pe Google

Meghan Markle mănâncă exact ca o prințesă! Dieta folosită de ea e a doua cea mai căutată de pe Google
Nu trece o zi în care Meghan Markle să nu impresioneze. Fosta ducesă e în top.

Soția prințului Harry, Meghan Markle, arată mai bine ca niciodată și toată lumea se întreabă care e secretul. Acum s-a aflat.

Meghan Markle le dă clasă celor din Familia Regală. Dieta folosită de ea e a doua cea mai căutată de pe Google

Chiar dacă are două nașteri la activ, Meghan Markle are trupul de adolescentă, iar studiile au arătat că dieta adoptată de ea este a doua cea mai căutată de pe Google. Ce face soția prințului Harry ca să arate atât de bine? Sursele spun că nu există dimineață în care aceasta să nu consume un pahar cu apă fierbinte în care stoarce zeama unei lămâi.

În ceea ce privește micul dejun, acesta e compus dintr-un terci de ovăz, la care se adaugă și lapte de migdale, banane și puțin sirop de agave. O minune pentru organism!

Meghan adoră peștele alb la grătar și oul poșat

Cât privește prânzul, Meghan Markle are de unde să aleagă. Brunetei îi place mult pâinea prăjită cu ou poșat, dar adoră și quinoa cu legume condimentate, salată, tacos cu peşte alb la grătar, ardei şi ceapă. Să nu vă gândiți cumva că Meghan se abține atunci când îi este foame. Aceasta nu uită nici de gustare, care e formată din morcovi, hummus, mere şi unt de migdale, chipsuri de kale sau budincă de seminţe de chia.

Cu ce desert l-a cucerit pe Harry

Cât privește cina, însăși Markle a mărturisit cu ceva timp în urmă pentru „Good Housekeeping‟ că „Nu există nimic la fel de delicios precum puiul‟. Sau, de ce nu, o friptură senzațională de miel, acompaniată de o salată. Fosta ducesă nu rezistă în fața unei porții delicioase de desert.

Ea preferă o băutură gustoasă obținută din kale, spanac, măr, lămâie şi ghimbir. Iar atunci când vrea să-și răsfețe soțul, Meghan pregătește o nebunie de banana bread, din compoziția preparatului nelipsind ghimbirul şi fulgii de ciocolată.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre