Prințul Harry și Meghan i-au făcut o surpriză colosală Reginei de Jubileu. Prințul Charles i-a spus mamei că este „profund conștient”

Prințul Harry și Meghan i-au făcut o surpriză colosală Reginei de Jubileu. Prințul Charles i-a spus mamei că este „profund conștient”
În întreaga Mare Britanie a fost sărbătoare, ieri, cu prilejul deschiderii Jubileului de platină al Reginei. Anunțul făcut de Elisabeta a II-a cu privire la Camilla, care va deveni „regină-consort” după ce Charles va fi încoronat rege, a fost subiectul întregii prese de pe planetă.

70 de ani de domnie vor fi sărbătoriți pe parcursul a mai multor luni, prin diverse mici evenimente. Britanicii își iubesc și respectă Regina, iar ieri au ieșit pe străzi ca să o vadă trecând în mașină spre conacul ei, unde se retrage pe perioada iernii.

Kate și William, ducele și ducesa de Cambridge, i-au transmis un mesaj reginei. Nu au comentat public declarația de sâmbătă a Majestății Sale cu privire la Camilla. Dar au postat mesajul Familiei Regale, care includea și anunțul Reginei Elisabeta. De asemenea, ei au distribuit și o știre pe contul lor comun de Instagram.

Declarația Reginei este numită „o declarație istorică” de către presa engleză. Ea a spus că „dorința ei sinceră” a fost ca ducesa de Cornwall să fie pe deplin recunoscută atunci când fiul ei va urca pe tron.

Charles și Camilla au transmis că au fost „mișcați și onorați” de gestul Reginei. Iar într-o declarație, Prințul Charles și-a felicitat mama pentru domnia ei de 70 de ani și a adăugat că este „profund conștient de onoarea” acordată „soției sale dragi”.

Mesajul de mulțumire al Prințului Charles, viitor Rege

„Suntem profund conștienți de onoarea pe care o reprezintă dorința mamei mele. Deoarece am căutat împreună să slujim și să sprijinim pe Majestatea Sa și oamenii din comunitățile noastre. Draga mea soție a fost propriul meu sprijin constant pe tot parcursul.

Anul acestui Jubileu de platină ne aduce tuturor o oportunitate de a ne uni pentru a sărbători slujirea Reginei, prin al cărei exemplu vom continua să fim conduși în anii următori”.

Prim-ministrul Boris Johnson a adus, duminică, un omagiu Reginei. El a spus  și că așteaptă cu nerăbdare „să se unească toată țara pentru a sărbători, în vară, domnia ei istorică”.

De asemenea, fostul premier Theresa May a descris-o pe Regină drept „o femeie extraordinară, care și-a dedicat viața slujirii poporului său și familiei noastre de națiuni”.

Marea sărbătoare a Jubileului se va petrece în vară, când britanicii vor avea o mini-vacanță de patru zile, între 2 și 5 iunie.

Prințul Harry și Meghan i-au făcut o surpriză colosală Reginei de Jubileu

Toată lumea aștepta să afle și mesajul pentru Regină a nepotului Harry și al soției lui, Maghen, aflați în America. Din păcate, surpriza pe care i-au pregătit-o a fost… Tăcerea!

Presa de la Londra a consemnat aseară că Harry și Meghan nu au furnizat niciun comentariu public la aproape o zi de la anunțul Reginei, făcut sâmbătă, la ora 22.00.

Ducii de Sussex au abandonat rețelele de socializare, concentrându-se pe noile lor roluri în SUA, fiind dezamăgiți de „ura” pe care au primit-o pe online de la mulți oameni.

Actualizările cu privire la activitățile lor sunt postate în mod regulat pe site-ul Archewell, dar nepotul Reginei nu a dat încă nicio reacție la anunțul ei, scrie Daily Mail.

Vine sau nu vine în vară prințul Harry?

Aceasta vine în ciuda faptului că o sursă a ziarului a spus că Harry i-a extins luna trecută o ramură de măslin tatălui său. Ar fi fost o încercare de repara ruptura înainte de sărbătorile care au demarat ieri.

El este încă așteptat să se întoarcă în Marea Britanie pentru Jubileul de platină, din perioada 2-5 iunie. Nu se știe dacă Meghan Markle și copiii lor Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de opt luni, i se vor alătura.

Recomandarile noastre