La începutul lunii iunie, Rețete și vedete scria despre cartea ducesei de Sussex, „The Bench”. Lansată pe 5 iunie, cartea pentru copii, „The Bench”, nu a reușit din păcate să ocupe lista de bestseller-uri din Marea Britanie la momentul respectiv. Cartea lui Meghan Markle era pe locul 205 în topul Amazon UK. Acum, Meghan Markle și-a luat din plin revanșa. 

„The Bench”, care a fost ilustrată de artistul californian Christian Robinson, explorează „relația specială dintre tată și fiu, văzută prin ochii unei mame”, conform descrierii cărții. „The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste”, a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat la lansarea cărții. 

Meghan Markle și-a luat revanșa. E numărul 1 în topul bestsellerurilor New York Times

Cartea este numărul unu pe lista celor mai bine vândute cărți pentru copii din New York Times, dar nu a reușit să ajungă în topul oficial al Top 50 din Marea Britanie după ce a vândut doar 3.212 exemplare în prima sa săptămână – fiind bătută de ghidul de auto-ajutor al fotbalistului Marcus Rashford.

Meghan Markle a spus despre cartea pentru copii, The Bench, că arată „o altă latură a masculinității” într-un mesaj pentru a mulțumi cititorilor după ce a devenit bestseller în New York Times

Într-o declarație pe site-ul web Archewell, ducesa a spus: „În timp ce acest poem a început ca o scrisoare de dragoste către soțul și fiul meu, sunt încurajată să văd că temele sale universale de dragoste rezonează cu comunitățile de pretutindeni. În multe privințe, urmărirea unei lumi pline de compasiune și echitabile începe cu aceste valori fundamentale.”

Meghan chiar a sugerat că această carte ar putea face parte dintr-un plan pentru o lume nouă, spunând: „A descrie o altă latură a masculinității – una bazată pe conexiune, emoție și blândețe – înseamnă a modela o lume pe care atât de mulți ar vrea să o vadă deopotrivă pentru fii și fiice”, a transmis ducesa de Sussex. 

Foto: Facebook

Cum se jucau oamenii în epoca medievală. Iată ce exista în loc de șah

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp