Mesaj emoționant pentru Mălina Olinescu. Călin Geambașu a iubit-o ca pe o soră

Mesaj emoționant pentru Mălina Olinescu. Călin Geambașu a iubit-o ca pe o soră
Mălina Olinescu era tânără, frumoasă și talentată. Avea doar 37 de ani când a căzut de la etajul șase al blocului în care locuia. Prietenul ei cel mai bun, Călin Geambașu, nu crede nici azi că Mălina s-a sinucis.

Vestea morții tinerei cântărețe a venit ca un trăsnet și a șocat toată țara. Mălina Olinescu nu a mai apucat să vadă videoclipul în care cânta cu prietenul ei dintotdeauna Călin Geambașu. ”N-am uitat” se numește melodia.

Nici Călin nu a uitat că pe 29 ianuarie ar fi fost ziua ei de naștere.

Mălina Olinescu moștenea talentul mamei sale, Doina Spătaru, și era foarte frumoasă

Mesaj emoționant pentru Mălina Olinescu

Mălina Olinescu ar fi împlinit 48 de ani, pe 29 ianuarie. Au trecut zece ani de când a murit inexplicabil. Moștenea talentul mamei sale, Doina Spătaru, era foarte frumoasă. Era elevă când a început să obțină premii de interpretare.

Încă din copilărie și-a găsit un prieten pe care îl va păstra până în zilele noastre. Doina Spătaru și Petre Geambașu cântau aproape toate verile pe Litoral. Inevitabil, cei doi copii ai lor era mai mereu împreună. Se bălăceau în mare, culegeau scoici și înălțau castele de nisip. Călin Geambașu a mărturisit că  iubit-o mult, ca pe o soră. Au trecut zece ani de la moartea artistei, iar el nu a uitat-o.

”Un gând bun pentru amintirea Mălinei. În acest weekend ar fi fost ziua ei…  Ea nu a mai apucat să vadă acest videoclip, să se bucure de cât de splendidă era până în ultima clipă a vieții, cum radia de bunătate și emoție. S-a stins o Zână. Bucurați-vă voi în locul ei!”, a scris Călin Geambașu pe pagina sa de socializare.

Călin Geambașu a iubit-o ca pe o soră

Călin Geambașu a postat și două videoclipuri. În primul, cei doi prieteni cântă o piesă nouă,  ”N-am uitat”. Sunt veseli, spectaculoși, iar melodie este foarte plăcută. Mălina nu l-a văzut niciodată pentru că la data morții ei nu era încă montat.

Cu al doilea videoclip, Călin Geambașu vrea să ne arate care esta starea de spirit al Mălinei.

”În acel 2011, Mălina a filmat foarte multe videoclipuri alături de trupa noastră, a susținut zeci de repetiții și concerte, iar în paralel cu toate, era și solistă la emisiunea ProTV «Dansez Pentru Tine».

Amintiți-vă cu drag de un om care a slujit în mod onest muzica și a obținut distincții naționale încă de la vârste fragede, un om care pe cât de valoros era excela prin bun simț și modestie (Disc de Aur cu Școala Vedetelor TVR, turnee naționale, premii la Festivaluri precum Cerbul de Aur, Mamaia și Eurovision).

A bucurat milioane de oameni cu delicatețea glasului ei și continuă să o facă și acum, din eterna neființă. Te iubim, Mălina!”, a mai scris Călin Geambașu.

Mălina Olinescu a căzut de la etajul șase

Mălina Olinescu s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011. Avea doar 37 de ani când a căzut de la etajul șase al blocului în care locuia. S-a spus că s-ar fi aruncat, că s-ar fi sinucis, în urma unei decepții amoroase. Tocmai se despărțise de iubitul ei. Ancheta nu a stabilit clar dacă a fost un gest voluntar sau artista ar fi alunecat, într-un moment de amețeală, provocat de pastilele pe care le lua.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de către vecinii acesteia. Ei au chemat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Mălina Olinescu. Potrivit unor surse ale evz.ro, tatăl Mălinei, Boris Olinescu, un actor apreciat în anii ’60, s-a sinucis în exact acelaşi fel, în urmă cu 40 de ani, aruncându-se de la etajul 10.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre