Mesajul Deliei pentru tineri: „Genul feminin sau masculin sunt doar o invenție”

Mesajul Deliei pentru tineri: „Genul feminin sau masculin sunt doar o invenție”
Delia e una din vedetele autohtone care aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este îndrăgită pentru talentul ei, dar și pentru felul ei de a fi, ieșit din tipare.

Zilele acestea artista a decis să lanseze public un mesaj adresat tinerilor. Ea se poziționează pere noul curent referitor la identitatea de gen. Și îi sfătuiește pe cei mai tineri fani ai săi să fie fericiți și să facă tot posibilul să se simtă bine. Vedeta vorbește despre asumarea liberă a unui comportament de gen.

„„Energia feminină și „energia masculina” sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesa de teatru.

Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă sa fii caring, sa fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine”, se poate citi în postarea Deliei.

Mesajul Deliei pentru tineri, are legătură cu fanii ei

Postarea vine în urma unei serii de distribuiri a unor clipuri care fac vorbire despre heterosexualitate și ce înseamnă ea. Urmate de alte clipuri care explică faptul că mulți oameni decid să devină părinți nu pentru că își doresc efectiv acest lucru, ci ca răspuns la presiunile sociale din jur.

Chiar dacă e una dintre divele României, dincolo de luminile scenei, Delia își dorește să aibă o viață liniștită, așa că a luat o hotărâre. Nu mai vrea să facă nici o fotografie cu vreun fan dacă nu are chef. ”Ieri am zis primul nu… la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm.

Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e… hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.