Mesajul trimis de Bianca Drăgușanu lui Bodi. E decisă să plece cu fata din țară

Mesajul trimis de Bianca Drăgușanu lui Bodi. E decisă să plece cu fata din țară
Bianca Drăgușanu s-a hotărât! Vrea să își ia fetița și să plece în Dubai, unde spune că viața este „ca în rai”. Vedeta s-a săturat de traiul din România și vrea să facă toate demersurile necesare ca să se mute.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că este foarte hotărâtă în legătură cu mutarea în Dubai. Blondina a fost de curând în vacanță în Emirate, unde are mai mulți prieteni. Acum, vrea să o ia pe Sofia și să se stabilească acolo. Însă, are nevoie de acordul lui Victor Slav, tatăl micuței.

„Am meditat câteva zile și toți prietenii mei și toate cunoștițele mele mi-au zis dar tu tot ce poți să faci în România, poți să faci și aici. Am stat și m-am gândit, poate nu ar fi rău să încerc. În Dubai îmi fac cele mai frumoase poze și vacanțe. În curând o să merg și cu fiica mea Sofia și tocmai am menționat faptul că deschid linii noi de business”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îl dă uitării pe Alex Bodi

Se pare că Bianca a trecut peste despărțirea de Alex Bodi și vrea să lase totul în urmă, o dată cu plecarea. Vedeta este mulțumită de cum decurg lucrurile în viața ei și nu vrea să se mai gândească la trecut, mărturisind că nu există nici o șansă de împăcare.

„Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare. Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară”, a declarat blondina pentru Ciao.

Ceea ce a accentuat în declarația ei privind relația ei cu Alex Bodi este și un mesaj pentru musculosul aflat acum după gratii.

Bianca Drăgușanu crede într-un viitor strălucitor, după toate încercările la care a fost supusă. Vedeta așteaptă cu brațele deschise următorul bărbat care va face parte din viața ei. 

„Am încredere în bărbați și cu siguranță ce e al meu e pus deoparte și cu siguranță Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați iar eu sunt sigură că următorul bărbat din viața mea va fi cu totul și cu totul special”, a spus ea.

Doliu în sport. S-a stins o forță a boxului românesc