Războiul divelor lui Bodi continuă. Daria Radionova, noi atacuri la Bianca Drăgușanu

Războiul divelor lui Bodi continuă. Daria Radionova, noi atacuri la Bianca Drăgușanu
Daria Radionova suferă în tăcere după logodnicul ei, Alex Bodi. Aceasta a decis să își construiască planul de atac. Se simte amenințată de Bianca Drăgușanu? Divele își transmit mesaje acide.

Bianca Drăgușanu, fost soție a lui Alex Bodi, amenință în ultimele zile că va ieși la atac „cu dovezi” și că le va „împacheta” pe femeile care i-au făcut rău. Una din cele vizat e chiar actuala logodnică a lui Alex Bodi. Moldoveanca din Chișinău cu afaceri la Londra a venit în România să fie alături de iubitul său, dar a avut ghinion.

Stă singură în vila din Tunari a acestuia, cu pisicul, după ce Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul are calitatea de suspect într-un doar al DIICOT Craiova, anchetat pentru trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri de mare risc. Forțată de împrejurări, afacerista din Londra a decis să mai rămână un timp în București pentru a se ocupa de afacerile lui Alex Bodi cât timp acest se află în închisoare.

De când se ceartă, de fapt, Daria și Bianca Drăgușanu

Bianca și Daria au însă multe de împărțit, de la începutul anului, de când aceasta s-a „combinat” cu Bodi, care, la momentul respectiv era încă soțul Biancăi. Ea a fost motiv de multe dispute între cei doi foști soți. Credeți că pe Daria o deranjează? Nici vorbă. I-a și spus-o, direct în față Biancăi: ce a avut ea cu Bodi nu se poate numi dragoste.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria, pe Instagram, imediat după ce a venit în România și a primit inelul de logodnă.

Acum transmite un mesaj la fel de plin de subînțeles. De fapt, e un atac direct la amenințările Biancăi, cu dezvăluiri în prime-time din viața ei. Bianca a promis detalii picante din viața ei intimă, iar Daria Radionova i-o trântește. Cumva, moldoveanca îi spune că mai bine ar tăcea și și-ar face „filmele” decât să bată toba și să tot anunțe marile dezvăluiri.  „Când construiești în tăcere, oamenii nu știu ce să atace”

Sursa foto: Instagram

Începe telenovela. Un fel de „Games of Thrones” cu Bianca Drăgușanu în rol principal