Mezinul lui Arnold Schwarzenegger, transformare totală. Imagini incredibile

Mezinul lui Arnold Schwarzenegger, transformare totală. Imagini incredibile
Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Christopher, își arată incredibila pierdere în greutate și noua coafură într-o apariție rară după un antrenament în Los Angeles. El a fost surprins de fotografi, iar imaginile sunt colosale.

În ultimii ani, mezinul lui Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o transformare totală.

În vârstă de 25 de ani, Christopher Schwarzenegger este cel mai mic dintre copiii vedetei de la Hollywood cu fosta soție Maria Shriver. Acesta era supraponderal în pandemie, și tot atunci a decis că a sosit momentul să aibă grijă de sănătatea sa și să slăbească. La trei ani distanță, Christopher și-a etalat brațele musculoase într-un tricou alb și a completat look-ul cu un set de pantaloni de trening albastru marin și adidași New Balance cu accente albastru regal, arată Daily Mail.

Fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger a reușit să slăbească armonios apucându-se serios de sport

În ultimii ani, Christopher a avut tendința de a-și purta părul la lungimi mari, în timp ce, uneori, și-l dădea în lateral sau chiar îl lega într-o coadă de cal atunci când devenea deosebit de lung. Începând de marți, el și-a revitalizat look-ul: și-a tuns mai scurt lateralele și a lăsat șuvițe să îi cadă pe gât, până la nivelul gulerului cămășii.

Băieții Schwarzenegger, pasionați de sport, ca și tatăl lor

El tinde să  fie cel mai discret dintre membrii familiei Schwarzenegger-Shriver și este rareori zărit în public în comparație cu frații lui naturali, Katherine, 33 de ani, Christina, 32 de ani, și Patrick, 29 de ani, sau cu fratele său vitreg Joseph Baena, 25 de ani, pe care tatăl său îl afre cu Mildred Baena, fosta menajeră a familiei. Superstarul de acțiune a avut o aventură cu Mildred în timp ce era căsătorit cu Maria, iar identitatea fiului său cel mic a fost dezvăluită abia în 2010, ceea ce a precipitat sfârșitul căsătoriei sale.

Arnold Schwarzenegger are cinci copii, dintre care unul cu fosta menajeră

Joseph pare să moștenească pasiunea tatălui său pentru fitness și culturism, dar Christopher a luat recent o turnură spre a se concentra și el asupra sănătății sale.

Mezinul lui Arnold Schwarzenegger, transformare totală

În 2020, o sursă a declarat pentru HollywoodLife că „moștenitorul” Christopher și-a propus „să fie sănătos pentru absolvirea Universității din Michigan, o dorință pe care a respectat-o. A început să facă exerciții fizice și să facă alegeri alimentare mai bune. A fost plecat la școală și a trăit ca un puști tipic de colegiu timp de câțiva ani, dar acum s-a maturizat și este pregătit să aibă mai multă grijă de el.

În loc de dietele la modă și de dietele drastice la care apelează multe celebrități atunci când vor să slăbească, fiul lui Arnold s-a concentrat pe reducerea consumului de junk food, sporindu-și în același timp semnificativ regimul de antrenamente în sala de forță.

Surse foto: Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre