Tot anul trecut, Michael Bolton a stat ”închis” în casă. Pandemia a redus numărul de concerte, dar și el a vrut să își protejeze familia de temutul virus.

A reînceput să cânte, la fel de frumos, dar fanii au fost luați prin surprindere de look-ul cântărețului american. Este complet cărunt.

Michael Bolton, cărunt ca Moș Crăciun

Michael Bolton  a electrizat din nou publicul de la Opera din Blackpool. Superstarul american a revenit la Blackpool cu turneul său Love Songs Greatest Hits, după ce a fost amânat anul trecut din cauza pandemiei Covid-19.

Însă, cântărețul de 68 de ani și-a surprins cei 5.000 de fani din sală după ce a venit pe scenă. Starul este complet cărunt. A cântat cele mai cunoscute dintre cântecele sale înainte de a izbucni pandemia și o interpretare fantastică a filmului That Life, de Frank Sinatra.

Nu a lipsit nici cel mai reușit cântec al său, How Am I Supposed to Live Without. Fanilor le-a plăcut și au strigat: „Te iubim Michael”.

Superstarul s-a declarat foarte fericit că a putut reveni în fața fanilor lui după un an de pandemie.

A cucerit inimile a milioane de femei din întreaga lume cu pletele lui blonde și părul creț care l-au consacrat în anii 1990
La 68 de ani, Michael Bolton și-a surprins fanii. Starul este complet cărunt

Cine este Michael Bolton

Michael Bolton (Bolotin) s-a născut la 26 februarie 1953 în New Haven, Connecticut, SUA. A fost însurat cu Maureen McGuire între 1975-1990 și are trei copii pe Isa, Taryn și Holly.

A cucerit inimile a milioane de femei din întreaga lume cu pletele lui blonde și părul creț care l-au consacrat în anii 1990. Piese precum ”When a man loves a woman”, ”Said I loved you… But I lied” și ”How am I Supposed to live without you” au ajuns șlagăre internaționale.

El este cunoscut mai ales pentru baladele sale și pentru vocea lui distinctă. Orice femeie sau romantic îi știe și fredonează cel puțin un hit.

Michael Bolton a avut cel mai mare succes din carieră abia la 30 și ceva de ani cu toate că a început să cânte de la 15 ani.

Printre artiștii pentru care a produs cântece se numară: Barbra Streisand, KISS, Kenny Rogers sau Kenny G. Ca artist solo el a cântat împreună cu Plácido Domingo, Luciano Pavarotti, Ray Charles și BB King.

Pe 21 mai 2005, Michael Bolton a concertat în România la Sala Palatului din București. Se pare că s-a simțit foarte bine în țara noastră pentru că pe 28 iunie 2009 a reveni în același loc pentru un show despre care presa a avut doar cuvinte de laudă. Sursa: blackpoolgazette.co.uk