Michelle Obama și George W. Bush, gesturi tandre în public. Prietenia care i-a șocat pe americani

Michelle Obama și George W. Bush, gesturi tandre în public. Prietenia care i-a șocat pe americani
Fostul președinte al Americii, George W. Bush și Michelle Obama, fosta Primă Doamnă, au avut parte de gesturi tandre în public în nenumărate ocazii. Prietenia dintre cei doi i-a șocat pe americani.

Michelle Obama, 57 de ani, a avut parte de porția ei de gesturi tandre în public de-a lungul anilor. Iar partenerul nu a fost Barack, așa cum toți s-ar aștepta, ci nimeni altul decât George W. Bush, acum în vârstă de 74 de ani. Pe fostul președine îl leagă o prietenie strânsă de fosta Primă Doamnă, iar americanii au fost surprinși de acest aspect. 

Cei doi fac parte din partide politice opuse, George W. Bush este republican, iar Barack Obama și Michelle sunt democrați. Nimeni nu s-a așteptat ca între Michelle și Bush să se formeze o prietenie strânsă de-a lungul timpului. Strânsa relație dintre cei doi a devenit publică în anul 2016, când s-au luat la în brațe la un eveniment. 

Michelle Obama, gesturi tandre în public cu Bush. Ce a declarat fostul președinte 

Fotografia care a șocat poporul american

Într-un interviu acordat postului CBS, fostul președinte George W. Bush s-a arătat mirat de reacția americanilor vizavi de prietenia sa cu Michelle. „M-a șocat”, a spus cel de-al 43-lea președinte despre reacția publicului la legătura sa cu Michelle. „Ne-am urcat în mașină și cred că Barbara sau Jenna au spus:„ Hei, ești în trending! ” Poporul american a fost atât de surprins că Michelle Obama și cu mine am putea fi prieteni”, a declarat Bush. 

De-a lungul anilor și Michelle a vorbit despre legătura ei strânsă cu Bush, menționând că au aceleași valori, lucru care i-a unit. „Valorile noastre sunt aceleași”, a adăugat Michelle despre ea și despre Bush. „Nu suntem de acord cu politica, dar suntem de acord cu umanitatea, suntem de acord cu dragostea și compasiunea. Cred că este adevărat pentru noi toți – doar că ne pierdem în frica noastră de ceea ce este diferit”, a conchis Michelle la un moment dat. 

Foto: Facebook

Celebra trupă Boney M, prima invitată să cânte în Uniunea Sovietică. Cei patru membri l-au impresionat pe liderul rus