Mick Jagger, imaginile care eu emoționat tot Internetul. Merită să le vedeți

Mick Jagger, imaginile care eu emoționat tot Internetul. Merită să le vedeți
Deveraux, fiul cel mai mic al lui Mick Jagger, este imaginea leit rockerului Rolling Stones. Mama puștiului e „vinovata”.

Mick Jagger și tânăra sa iubită, Melanie Hamrick, au sărbătorit cea de-a șasea aniversare a fiului lor, distribuind fotografii adorabile de la petrecerea micuțului. Solistul Rolling Stones, Mick, în vârstă de 79 de ani, și iubita lui, balerina Melanie, în vârstă de 35 de ani, au devenit părinți în 2016, când s-a născut fiul lor, Deveraux Octavian Basil Jagger. Și, pe măsură ce crește, seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său rocker, după cum a arătat mama într-o postare emoționantă care arată cum băiatul ei crește și devine un mini Mick.

Prima fotografie îl arată pe Devi în ceea ce pare a fi un studio, ținând în mână un biscuit, în timp ce poartă un tricou cu logo-ul iconic Rolling Stones cu limbă și buze. O altă imagine îi arată pe părinții îndrăgostiți Mick și Melanie ghemuindu-se pentru a-l îmbrățișa pe micuțul lor la petrecerea de ziua lui. Cu baloane albastre, albe și aurii care înconjoară podeaua din jurul lor, tânărul Deveraux se uită în sus, Mick se uită mândru la camera de filmat, iar Melanie plantează un sărut pe obrazul fiului ei, notează Daily Mail.

Zvonuri de logodnă, după opt ani de relație

Postarea vine după ce, recent, Melanie a stârnit zvonuri de logodnă cu partenerul de lungă durată Mick. Ea a fost văzută purtând un sclipitor de diamant pe degetul inelar. Balerina și-a făcut un selfie în oglindă înainte de o ieșire în oraș într-un ansamblu elegant, complet negru.

În timp ce ea a pus ca legendă la poză doar „O coafură de balerină merge cu orice”, fanii cu ochi de vultur au observat rapid bijuteria strălucitoare de pe degetul ei inelar.

Iubita mult mai tânără l-a făcut pe Mick Jagger „băiat cuminte”

Cuplul a început să se întâlnească în 2014, la un concert în Tokyo. Rockerul are o fiică mult mai în vârstă decât actuala sa iubită. Primul copil al lui Mick, fiica Karis, în vârstă de 52 de ani, a fost rezultatul unei aventuri cu actrița și cântăreața Marsha Hunt. Apoi a avut o fiică, Jade, acum în vârstă de 51 de ani, cu soția sa de atunci, Bianca.

Interpretul hitului Satisfaction are, de asemenea, patru copii cu Jerry Hall: fiicele Elizabeth, 38 de ani, și Georgia, 31 de ani, și fiii James, 37 de ani, și Gabriel, 25 de ani. Mick și Jerry s-au despărțit după ce s-a descoperit că el a avut o aventură cu modelul brazilian Luciana Gimenez Morad, din care a rezultat cel de-al șaptelea copil al lui Jagger, Lucas.

Dacă în trecut Mick este cunoscut pentru modul său de a petrece, el pare să se fi înmuiat în ultimii ani, în ciuda faptului că Rolling Stones continuă să facă turnee și a veștilor că vor lansa un album cu muzică nouă anul viitor.

Potrivit unor surse, după turneele Rolling Stones sold-out din Los Angeles, Mick a preferat să stea la un hotel separat, împreună cu familia sa. O persoană din interior a declarat pentru Daily Mail: „Mick s-a schimbat total. Întotdeauna a avut o iubită serioasă, dar când a fost în turnee au fost mereu și alte fete, foarte multe. De data aceasta este diferit. Melanie, Dev și bona sunt în turneu cu el, așa că totul se rezumă la nopți încheiate devreme și la petrecut timpul cu familia lui. Și este mai fericit decât l-am văzut vreodată”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre