Micuța Ginei Pistol a fost mutată la bloc. Josephine e o dulceață

Micuța Ginei Pistol a fost mutată la bloc. Josephine e o dulceață
Mămica Gina și tăticul Smiley i-au surprins pe prietenii din online cu o fotografie cu micuța Josephine.

Chiar dacă au decis să nu posteze fotografii cu fetița, recent Gina Pistol și Smiley și-au luat fanii prin surprindere.

Micuța Ginei Pistol, într-o ipostază inedită. Josephine e o dulceață

De când a venit pe lume, fanii lui Smiley și ai Ginei Pistol vor să afle tot mai multe detalii despre micuța lor și sunt curioși cum arată fetița. Părinții au spus în nenumărate rânduri că nu vor posta fotografii cu Josephine, dar de data asta au făcut un gest care i-a făcut pe fani fericiți. Gina a pus pe rețelele de socializare o fotografie în care fetița apare în toată splendoarea ei, zâmbind, îmbrăcată într-o pijama extrem de drăguță, care o face să fie și mai simpatică.

 

Fericită, mama a scris și câteva rânduri:  „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă, iar comoditatea hainelor, pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi, devine prioritară.”, a spus Gina pe Instagram.

De ce au plecat fetele din casa lui Smiley

Cu ceva timp în urmă, Gina și Josephine au plecat din casa de la Cernica și s-au mutat provizoriu într-un apartament. Sigur, există și un motiv bine întemeiat. Se renovează vila. Vedeta așteaptă însă cu nerăbdare momentul reîntoarcerii și nu-i place la bloc, pentru că sunt pereții extrem de subțiri și se aude tot.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce adoarme fii-mea, că se aude tot”, a mai scris Gina pe Instagram.

Sursă foto: instagram