Ne mândrim cu Alexandra Nechita, ”Micuța Picasso”. Tablourile ei sunt foarte apreciate în Statele Unite unde locuiește de mulți ani. Fericitul tătic este Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina.

Micuța Piccaso a născut un băiețel de nota 10

Alexandra Nechita (36 de ani) a născut un băiețel frumos și perfect sănătos. Artista a adus pe lume cel de-al doilea copil în data de 18 septembrie, în Statele Unite. Bebelușul a primit nota 10 la naștere.

A părăsit țara în urmă cu mulți ani, după ce tatăl ei a ”fugit” în timpul comunismului. Abia după doi ani s-a putut reîntregi familia. A fost un copil extrem de talentat și a fost numită ”Micuța Picasso” deși era prea mică să știe cine era pictorul cubist.

Tablourile Alexandrei Nechita se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman.  Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Alexandra Nechita (36 de ani) a născut un băiețel frumos și perfect sănătos

Alexandra Nechita are o familie foarte frumoasă

Artista s-a născut la Vaslui, dar faptul că a plecat cu părinții ei nu a făcut să uite locul unde a crescut. Pe lângă o carieră de succes, Alexandra are și o familie extrem de frumoasă.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina. Împreună au o fetiță, Tevyy, de șase ani, iar acum a poposit în viața lor și  Revve Elliot Nechita-Tcharfas .

Pe pagina sa de socializare a postat și prima fotografie cu bebelușul. „Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiețelul nostru de vis a venit pe lume în zorii zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți, profund și nebunește. Inima mea explodează”, a scris Alexandra pe Instagram.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp