Mihaela Rădulescu a dat-o de gol pe Dana Budeanu. El a fost marea și singura ei iubire. Și nu e Hrebe Jr.

Mihaela Rădulescu a dat-o de gol pe Dana Budeanu. El a fost marea și singura ei iubire. Și nu e Hrebe Jr.
Exclusiv. Un secret al creatoarei de modă, Dana Budeanu, a ieșit la iveală grație prietenei sale, Mihaela Rădulescu. În prefața cărții „Manual de stil”, diva de la Monaco a dezvăluit care a fost marea și singura dragoste a amicei sale.

Dana Budeanu pare să știe foarte multe despre bărbați, să le cunoască tiparele și să le înțeleagă trăirile. Totodată, ea a fost, până în ultima etapa a vieții ei, femeia unui singur bărbat.

S-a căsătorit foarte devreme, cu prima (și singura), marea ei dragoste”, a scris Mihaela Rădulescu în prefața pe care a semnat-o la cartea Danei Budeanu.

E vorba despre fostul ei soț, omul de afaceri Radu Budeanu. Cei doi au divorțat cu scandal în urmă cu aproape un deceniu, însă au găsit resursele necesare pentru a reveni la sentimente de prietenie, mai ales de dragul celor două fiice pe care au împreună.

„Sunt tot ultima pe lista vieții mele”

O prezență discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, Dana Budeanu a vorbit recent despre momentul divorțului de jurnalistul Radu Budeanu, patronul publicațiilor Cancan, Ciao, Gândul și ProSport.

Designerul a dezvăluit că, deși era căsătorită, se simțea mai mereu singură. „Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat designerul într-un interviu TV.

Divorțul, un examen fenomenal

Dana Budeanu afirmă că nu crede în divorț și consideră că acesta este „un examen fenomenal“ pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine, alegând să se salveze pe ea, de dragul copiilor.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie.

Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea Dana Budeanu.

Căsătoria, bazată pe respect

Puțini sunt cei care știu că Radu Budeanu avea 21 de ani când s-a căsătorit cu Dana Budeanu, pe atunci în vârstă de 22 de ani. Așa cum a mărturisit în urmă cu mai mulți ani, relația lor a fost una frumoasă, iar căsătoria s-a bazat pe dragoste și respect.

Chiar dacă erau tineri atunci când au decis să își întemeieze o familie, cei doi au avut o căsnicie durabilă și au devenit părinții a două fete, gemene. Dana Budeanu a mărturisit în cadrul unui interviu că soțul ei a susținut-o mereu în proiectele profesionale, formând o adevărată echipă.

Cu toate acestea, cei doi au surprins publicul atunci când au decis să divorțeze. Jurnalistul păstrează legătura cu fosta soție și cu cele două fete, având o relație civilizată.

„Deci, nu mă mărit!”

De câteva luni, circulă zvonuri potrivit cărora Dana Budeanu ar avea o relație cu Andrei Hrebenciuc și, mai mult decât atât, că cei doi s-ar căsători în curând. După aceste afirmații, vedeta a transmis un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Playtech.ro a scris recent că Dana Budeanu, 43 ani, și Andrei Hrebenciuc, 37 ani,  își vor uni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia va fi una restrânsă, cu doar 40 de perechi.

Imediat, Dana Budeanu a reacționat și a transmis pe Instagram că: „ Nu se mărită”, publicând alături și câteva citate, precum: „Nu candidez! Deci, nu mă mărit”, „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate fac Verdict (n. rubrica de stil, teme sociale și politice)”.

Foto: Facebook

 

Recomandarile noastre