Mihaela Rădulescu face odă pepenelui și, secretoasă, își ascunde o mână. Ce mesaj transmite

Mihaela Rădulescu face odă pepenelui și, secretoasă, își ascunde o mână. Ce mesaj transmite
În ultima vreme au cam apărut speculații despre o eventuală ruptură între  Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Contracte profesionale i-au ținut destul de separați pe aceștia, unul de altul. Astfel că nu au mai apărut împreună. Mihaela Rădulescu i-a pus pe toți pe gânduri, cu ultima postare online.

Mihaela Rădulescu face odă pepenelui și, secretoasă, își ascunde o mână.  Vedeta  a distribuit o imagine provocatoare cu ea în costum de baie și vorbește, pe larg, despre beneficiile pepenelui roșu. Ca o cunoscătoare. Spune că a făcut o obsesie pentru pepene.

„Watermelon crush – după salatele colorate de vară, în care amestec fructe, legume și semințe, fără vreo teamă de nepotrivire de caracter între ele, pepenele roșu mi-e prieten pe viață. Și de-o viață. Dimineața, mult înainte de cafea și imediat după duș, mi-e mic dejun și îmi dă o tonă de energie pentru sport. În alte zile, împrietenit cu o brânză puțin sărată, mi-e masă de prânz. Când devine cină, e semn că sunt home alone și n-am chef să gătesc doar pentru mine. Am dat o șansă tuturor fructelor exotice”, dezvăluie diva.

Mihaela Rădulescu face odă pepenelui

Mihaela povestește de ce mănâncă mereu, vara, pepene roșu. „Pepenele roșu a câștigat mereu. Ăla bun, zemos, rece, o idee zaharisit. Nu dansează decât vara, altfel aș fi și mai vegetariană decât… aproape am devenit, fără să fac vreun efort sau fără să fie „de fitze“, c-așa se poartă. Motivele esențiale mă animă, argumentele clare, nu „marketingul“. Nu-mi vine bine nicio formă de extremism, nici măcar culinar.

Mihaela Rădulescu face odă pepenelui și își ascunde o mână

Sunt fericită în zona „plant based diet“ – treaba aia în care mănânci legume și fructe în toate combinațiile, dar nu mănânci hamburgerul pe ascuns, ci asumat, dacă-ți vine cheful de carne. Disciplină mea alimentară se duce naibii doar când ajung in România și mi-e efectiv poftă de… un parizer ca-n copilărie…

Am învățat să-mi fac poftele, exact așa cum îmi respect programul de sport sau orele de somn – cu prioritate. Plăcerile alea servite cu măsură și fără tânguieli (despre cum „nu ai vrut, dar n-ai avut încotro“), sunt cheia poftei de viață, cel puțin pe strada mea. Ce bine că nu-s perfectă”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

De ce își ascunde o mână Mihaela Rădulescu

Recent, vedeta de la PRO Tv i-a pus pe toți pe gânduri și i-a făcut pe fanii din mediul online să creadă că a făcut, în secret, un gest important în viața ei.  Asta pentru că în postarea cu pepenele, Mihaela își ascunde o mână. Dreapta.

Vedeta a distribuit o fotografie în care mănâncă o felie de pepene, și a pus un stiker în formă de inimă, pentru a-și ascunde mâna dreaptă.  Mulți au presupus că, de fapt, ar ascunde ceva important. Inimioara suscită comentarii și presupuneri. Poate că ascunde un inel de logodnă. Sau poate că e un semn de iubire pentru Felix, pe care, de altfel, îl și etichetează în postare. Nu în ultimul rând, poate că inimioara e un  semn de iubire pentru deliciosul pepene pe care-l savurează. Sau, așa cum o știm,  Mihaela doar a vrut să-și incite fanii la comentarii.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație care durează de ani de zile. Și, în general, cei doi au fost destul de discreți și au încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Sursa foto: Instagram