De ziua ei, Mihaela Rădulescu face mărturisiri despre cel mai important bărbat din viața ei

De ziua ei, Mihaela Rădulescu face mărturisiri despre cel mai important bărbat din viața ei
Toată lumea știe că Mihaela Rădulescu are o relație specială cu bărbații. A sucit mințile multora, nu s-a sfiit să se etaleze cu iubiți mai tineri, i-ar acum s-a așezat la casa ei cu un campion al extremelor. Ei îi plac extremele. Totuși, cel mai important este unul singur.

De ziua ei, Mihaela Rădulescu face mărturisiri despre cel mai important bărbat din viața ei. Ayan Schwartzenberg este mândria mamei sale. Vedeta nu ratează nicio ocazie ca să se  laude cu el pe rețelele de socializare. Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit recent 17 ani. Băiețelul mamei s-a transformat într-un bărbat în toată firea care începe să aibă viața unui adult și care adoră să facă sport, ca și mama sa. Mihaela recunoaște că a venit momentul să își lase puiul să zboare din cuib.

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regulă.

A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat. :)”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de fiul ei.

Ayan studiază la Monte Carlo

Ayan Schwartzenberg studiază la un liceu din Monaco și s-a gândit deja unde vrea să continue studiile. Tânărul este pasionat de sport și imaginile postate de acesta pe conturile de socializare adună rapid mii de like-uri. După terminarea liceului, Ayan are de gând să meargă la o universitate renumită, dintre opțiunile acestuia făcând parte Harvard, Yale sau Stanford. Acest lucru nu poate fi decât un alt motiv de mândrie pentru Mihaela Rădulescu.

La începutul anului, Mihaela Rădulescu a mai împărtășit și un mesaj în care reflecta la cât de mult a crescut Ayan și cât de fericită este. „Mă bucur. Fericită să fiu alături de fiul meu și fericită să râd, să vorbesc și să mănânc cu un prieten drag, o femeie atât de inspirațională pentru mine …. atât de multe moduri, bucurându-se de acea companie de neprețuit a propriilor lor copii uimitori. Care nu mai sunt copii, oricât îi privim mereu așa … A fost o zi fericită însorită, din toate punctele de vedere…”, a scris vedeta.

Totuși, Mihaela Rădulescu nu-și dorește pentru Ayan o viață în lumina reflectoarelor și de aceea încearcă să-l țină cât mai departe de ceea ce presupune lumea mondenă.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, spunea Mihaela Rădulescu într-un interviu recent.

Sursa foto: Instagram

Este incredibil de frumoasă fiica cea mare a lui Eddie Murphy. Și ocupația ei e deosebită