Mihaela Rădulescu, foc și pară pe proprii fani: „Ce spun eu și ce înțeleg ei!”

Mihaela Rădulescu, foc și pară pe proprii fani: „Ce spun eu și ce înțeleg ei!”
Ultima postare a Mihaelei Rădulescu a adus cu sine multe controverse. Ce au înțeles internauții.

Mihaela Rădulescu le-a dat viața peste cap fanilor săi, care au interpretat greșit vorbele sale. Vedeta a pus acum punctul pe I.

“Ce spun eu și ce înțeleg ei. Nu mă retrag de nicăieri”

Mihaela Rădulescu e o femeie hotărâtă, care a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață. Bruneta a făcut o postare în urmă cu câteva zile, în care le-a spus fanilor că a decis să nu mai posteze pe rețelele de socializare și să stea mai „în umbră”. Pentru că au fost multe persoane care au înțeles acest lucru ca pe o retragere din viața publică, vedeta s-a hotărât să spună cum stau lucrurile. Mihaela spune că nu s-a gândit niciodată la vreo retragere, ci pur și simplu a decis că fie mai selectivă.

„Nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale”

„Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei” – pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private a fost tradusă ca …retragere :)). Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale.

Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influența sau de a inspira, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povesti despre el. Dar nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată ca oricând, all good:).

„Vă urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere”

Doar că businessul meu și viața mea de acum nu mai au nevoie de promovare :), ci de…libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbiala mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… Sunt aici, cu voi, vă urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să vă dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine…, by all means :)“, a spus vedeta pe Instagram.

Sursă foto: instagram