Proaspătul soț al lui Britney Spears intră puternic pe piața declarațiilor publice. Cum este cântăreața în viața privată

Proaspătul soț al lui Britney Spears intră puternic pe piața declarațiilor publice. Cum este cântăreața în viața privată
Sam Asghari, de curând soț cu patalama al faimoasei Britney Spears, a vorbit recent, într-un interviu televizat, despre noua sa viață plasată sub lumina reflectoarelor și sub zodia fericirii conjugale.

Cei doi și-au făcut jurăminte de iubire eternă la nunta din 9 iunie anul curent. Întrebat de Will Reeve de la „Good Morning America” cum a fost să se căsătorească, în sfârșit, cu aleasa inimii sale, Sam a exclamat:

Britney este uimitoare, se descurcă de minune. Ea este soția mea.” Cât despre el, mărturisește: „Nu, nu m-a prins; chestia cu soțul nu m-a prins încă”, dar admite totodată că: „Este pur și simplu suprarealist, omule, a trecut într-o clipă, am așteptat mult amândoi. Ne-am imaginat că va fi un basm și așa a fost.”

E limpede însă pentru toată lumea că modelul devenit actor și soț proaspăt al cântăreței este într-o perioadă bună a vieții sale. Căsătoria s-a  consumat la puțin peste o jumătate de an de la ridicarea custodiei lui Spears, iar angajamentele profesionale noi nu au întârziat să apară. Ashgari are un rol de ofițer SWAT în viitorul film de acțiune „Hot Seat”, în care joacă Mel Gibson, Kevin Dillon și Shannen Doherty. Volubil, Ashgari a dezvăluit câte ceva despre rolul pe care îl interpretează.

„Eu și Mel Gibson ne ducem de colo-colo, iar eu i-am spus câteva cuvinte urâte, pe ici pe colo. A fost cu siguranță ceva pentru care mi-am cerut scuze.”

Sam a ținut să precizeze că cel care i-a vorbit urât laureatului cu Oscar a fost personajul, desigur: „Îmi pare rău că a trebuit să fac asta cuiva pe care îl admir.”

Cu ce a venit la pachet căsătoria cu Britney

Soțul îndrăgostit a admis și că boost-ul carierei sale este dat de relația cu Britney, însă ține să puncteze că are și el partea lui la creșterea succesului său – este un om hotărât să obțină mai mult și mai bun de la viață, în plan personal, dar și profesional.

„Nu m-am făcut remarcat cu adevărat, până când soția mea nu mi-a oferit această minunată platformă cu care să lucrez. Așa că voi aprecia întotdeauna acest lucru. Dar, să nu excludem faptul că am muncit din greu și că eram deja actor”, a declarat Sam pentru presa americană.