Mihaela Rădulescu le dă clasă colegelor de breaslă. A fost numită Sophia Loren a României

Mihaela Rădulescu le dă clasă colegelor de breaslă. A fost numită Sophia Loren a României
La 51 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu le face pe toate vedetele din România să-mi muște mâinile de invidie. Nimeni nu înțelege ce face bruneta ca să arate atât de bine.

Pare că a descoperit cu adevărat secretul tinereții fără bătrânețe. Mihaela Rădulescu a revenit în forță, într-o formă de zile mari.

Mihaela Rădulescu le dă clasă colegelor de breaslă. A fost numită Sophia Loren a României

Pe an ce trece, Mihaela Rădulescu arată tot mai bine. Vedeta e implicată acum într-un nou proiect, iar pentru ea au fost făcute ținute care te lasă fără cuvinte. Bruneta nu a putut să reziste și a publicat câteva imagini din culisele noului show, iar fanii au rămași fără cuvinte când au văzut-o cum arată. Pentru început, Mihaela a apărut într-o rochie roșie ca focul, cu paiete, care-i scotea în evidență trupul fără cusur.

Părul îl avea aranjat în stil retro, iar machiajul smokey al ochilor, au făcut-o să pară ca o adevărată divă de la Hollywood. De asemenea, Mihaela a mai postat o fotografie în care poartă o bustieră albă și o fustă tip creion, de culoare albă. Un motiv întemeiat ca să fie comparată cu Sophia Loren.  „Absolut superb look-ul iar tu, frumoasă ca întotdeauna!”, „Splendidă ! Ești o divă din toate punctele de vedere!”, au exclamat fanii.

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții”

Conștientă de felul în care arată, Mihaela Rădulescu vrea să trăiască viața la maxim și să se bucure de tot ce-i oferă aceasta. E iubită și iubește, însă nu mai vrea să audă de căsătorie. Pe de altă parte, vedeta a ales ca viața ei personală să nu o împărtășească cu nimeni.

„Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”, a spus aceasta într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre