Fulgy a luat-o iar razna. Vrea să-i bage pe bogătași în pușcărie. Pe un manelist îl acuză de viol

Fulgy a luat-o iar razna. Vrea să-i bage pe bogătași în pușcărie. Pe un manelist îl acuză de viol
Nu există zi în care Fulgy să nu spună ceva care să întoarcă lumea artiștilor pe dos. De data aceasta însă, a aruncat bomba. O bombă penală, care s-ar putea să-i aducă și alte neplăceri.

Dezvăluirea dramatică a lui Fulgy a zguduit din temelii lumea manelelor. Ce a spus tânărul despre un artist valoros.

Fulgy a luat-o iar razna. Vrea să-i bage pe bogătași în pușcărie. Pe un manelist îl acuză de viol

Fulgy a ieșit iar la rampă. Spune că a rămas marcat de o situație neplăcută care i s-a întâmplat Margheritei și a vrut să afle toată lumea. Ce legătură să fi avut tânăra cu Dan Bursuc? Fiul Clejanilor susține că cel mai cunoscut impresar din lumea muzicii ar fi violat-o pe Marga, când aceasta avea doar 13-14 ani.

Ioniță de la Clejani a știut, dar nu a făcut nimic

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani. Tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă”, a povestit Fulgy într-un live pe Facebook.

Bursuc, Ioniță și Viorica s-au împrietenit înainte ca familia Clejanilor să devină celebră, a mai punctat Fulgy. Mai grav este faptul că Ioniță de la Clejani se pare că a știut, însă nu a luat atitudine. Atunci Ioniță și Viorica erau la început de drum pe piața muzicii lăutărești, susține Fulgy, iar Burscu era impresatul puternic al lăutarilor și maneliștilor.

„M-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti. Și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea.”, a afirmat fiul Clejanilor.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre