Mihaela Rădulescu, mărturisire de infarct: Regretă că a divorțat de Elan Schwartzenberg. S-a despărțit de Felix?

Mihaela Rădulescu, mărturisire de infarct: Regretă că a divorțat de Elan Schwartzenberg. S-a despărțit de Felix?
Fosta soție a lui Ștefan Bănică a fost implicată în mai multe relații controversate, iar după ce a divorțat de fostul soț viața ei s-a schimbat total. S-a cuplat cu mai tânărul Dani Oțil și s-a mutat la Monaco.

Nu i-a fost ușor să divorțeze de afaceristul Elan Schwartzenberg, cu care are un copil, deși era la al treilea mariaj eșuat.

S-au certat prin presă, și-au trimis scrisori publice în care el a acuzat-o de infidelitate, iar ea de abuzuri de tot felul. A fost un circ pe care Mihaela Rădulescu l-ar vrea uitat, însă chiar ea îl reamintește, declarând că regretă ultimul divorț.

Mihaela Rădulescu regretă că a divorțat de tatăl copilului său

Când și-a pierdut tatăl, Mihaela Rădulescu a avut mult de tras sufletește. La rândul ei, mama vedetei a suferit enorm, iar prezentatoarea a hotărât să o ia cu ea, pe Coasta de Azur, pentru a o ajuta la creșterea copilului. Marilena Țiganu, fostă profesoară de română, s-a dovedit un sprijin enorm pentru fiica și nepotul ei.

Recent însă, aceasta s-a întors acasă.

„După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească etc. Acum s-a întors în România, unde le are alături pe prietenele ei”, a spus vedeta.

Își ține copilul departe de ochii curioșilor

În ceea ce-l privește pe fiul său, Ayan Schwartzenberg, vedeta spune că încearcă să-l țină cât mai departe de lumina reflectoarelor și își dorește ca după ce va termina liceul, să urmeze o facultate de prestigiu.

“Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta.

E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent. Da, descoperă iubirea. Da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Nu mai vrea să audă de căsătorie

De câțiva ani, Mihaela trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner. Și da, Felix e încă în peisaj, însă diva noastră nu mai vrea să audă de căsătorie. Chiar dacă s-a despărțit de un deceniu de controversatul afacerist Elan Schwartzenberg, dat în urmărire generală și anchetat în dosarul de dispariție al lui Codruț Marta, aceasta regretă că a divorțat.

„Regret, dacă pot spune, separarea de tatăl copilului meu și mai ales regret că nu am fost mai cerebrală la vremea respectivă, să cântăresc mai mult decizia”, a mărturisit diva.

Sursă foto: instagram