Mihaela Rădulescu și Felix, mai fericiți ca niciodată! El a anunțat pe toată lumea că…

Mihaela Rădulescu și Felix, mai fericiți ca niciodată! El a anunțat pe toată lumea că…
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au devenit un cuplu în urmă cu opt ani. De multe ori s-a spus că cei doi s-au despărțit, însă cuplul care trăiește la Monaco e mai solid ca niciodată.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva!. Deseori cei doi sunt nevoiți să stea la distanță, relația lor însă este foarte bine sudată.

Distracție în zăpadă înainte de Anul Nou

Anul Nou îi va găsi pe Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în altă țară. Cei doi au plecat la drum zilele trecute. Au oprit la Milano, apoi au continuat. Joi, iubitul divei a distribuit mai multe imagini video din peripețiile lor. Pasionați de enduro, au traversat o zonă accidentată, unde recordmanul salturilor în stratosferă și-a etalat măiestria în mânuirea volanului, apoi a făcut anunțul: „Eu și fata mea am găsit niște zăpadă”. Iar de aici s-a dezlănțuit cu adevărat adrenalina.

Felix Baumgartner a tras după mașină săniile unor prieteni, dar momentul de maximă afecțiune și l-a arătat față de femeia pe care o iubește de aproape un deceniu. I s-a făcut cal la sanie și a plimbat-o, în viteză, înfruntând nămeții, totul spre distracția maximă a Mihaelei Rădulescu, o femeie  asumată care, toată viața ei, a știut să trăiască la maxim fiecare clipă. Ca niște copii care se bucură de zăpadă, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au dat pe derdeluș, după cum se vede în finalul postărilor distribuite de sportivul extrem.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre