Mihai Bendeac, gol, cu fustă de voal și perucă, afară în frig, tremurând. A fost o cădere nervoasă? Video

Mihai Bendeac, gol, cu fustă de voal și perucă, afară în frig, tremurând. A fost o cădere nervoasă? Video
Mihai Bendeac este, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Lumea îl apreciază mai ales pentru sinceritatea cu care se manifestă.

Fie că e la teatru ori la televizor, Bendeac rupe audiența. El nu are probleme să se arate fix așa cum e. Recent, povestea că nu îi place lumina naturală, drept pentru care apartamentul său are ferestrele obturate cu draperii groase.

De Crăciun, Mihai Bendeac nu a așteptat colindătorii, ci a făcut ceva neașteptat. S-a îmbrăcat numai într-o fustă de tulle negru și, la bustul gol, cu o perucă pe cap, a ieșit la plimbare în vânt și un frig năprasnic. Actorul a urcat pe blocul în care locuiește, ca să se filmeze în această ipostază extravagantă. Mihai Bendeac a distribuit pe pagina sa de Instagram un videoclip care i-a șocat pe fanii acestuia.

Mihai Bendeac la bustul gol

Deși pare un gest excentric, de fapt Mihai Bendeac a susținut o cauză umanitară. Apariția sa dezbrăcată avea menirea de a-i face pe oameni să conștentieze importanța sprijinirii persoanelor nevoiașe. Aproape 100.000 de români au apreciat postarea lui.

„Fraților, sunt pe bloc, mi-e frig de înnebunesc, în ultima lună am făcut eforturi disperate să slăbesc, pentru că începusem să mă îngraș, am dat jos câteva kilograme.(…) M-am îmbrăcat în această fustă penibilă, m-am pus în această condiție semi-penibilă acum, cu ocazia Crăciunului…” , începe Mihai Bendeac videoclipul său.

Mesajul lui Mihai Bendeac

„În urmă cu o lună și jumătate, mi-am promis că, în ajun de Crăciun, voi face o ședință foto dezbrăcat. Pentru ce? Păi… Din două motive:

1. Ca să am un target pentru că luasem un pic de greutate.

2. Pentru că ședința foto urma să aibă ca scop promovarea paginii de Instagram @fundatiametropolis

M-am chinuit rău, fraților! M-am abținut de la multe lucruri. Problema este că mereu intervenea câte ceva. Ba zile în care aveam de scris și niciun drive, deci, pentru antrenament, ba un turneu unde am mâncat din benzinării și am turnat alcool în mine după spectacole, acoperind pătrățele pe care tocmai începusem să le formez… Etcetera… Etcetera…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Per total, am reusit să slăbesc trei kilograme. Dar am eșuat în a arăta “țiplă”. Îmi venea să plâng uneori… M-am abținut de la multe pofte alimentare, așa cum am făcut de când mă știu, dar am dus în extrem treaba asta. Însă ce construiam în 3-4 zile, dărâmam în alte 2-3 în care nu mă antrenam căci trebuia să fiu în vibe-ul de scris.

Da, AM EȘUAT! Nu arăt ca în reviste. Voi arăta! Nu arăt nici oribil la cei aproape 39 de ani.
Poate că voi avea parte de body-shaming pentru faptul ca am un pic de burtică. Dar mă doare în… EU AM UN SCOP!!!

Ăsta e motivul pentru care am ales să pun o perucă în cap, o fustă cu voaluri și să stau dezbrăcat în frigul ăsta. Am un scop pentru care m-am chinuit să slăbesc. Un amărât de follow la @fundatiametropolis. Atât trebuie să faceți! Să apăsați un buton. Ajutați-ne să continuăm cauzele umanitatare pe care le-am început.

Urăsc faptele bune făcute în Decembrie. Eu vreau să le fac tot timpul. Ajutați-mă.
Acum, doar cu atât! Un follow pe instagram la @fundatiametropolis”, a notat Bendeac în legenda postării sale inedite.

Nu este prima dată când Mihai Bendeac face asemenea gesturi altruiste, de foarte multe ori și-a arătat această latură și mereu i-a îndemnat pe oameni să-l urmeze.  Actorul a dezvăluit că toți banii pe care îi va obține din cartea pe care a lansat-o, „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”, i-a redirecționat unei cauze noblile și anume, Spitalului de Oncologie.