Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”

Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”
Mihai Bendeac are în fratele său cel mai bun prieten și un sprijin necondiționat. Actorul îl iubește la nebunie și o spune ori de câte ori are ocazia.

Recent, fratele lui Mihai Bendeac a împlinit 22 de primăveri, iar actorul a profitat de acest moment ca să îi facă o urare în stilu-i caracteristic.

Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”

Simpaticul actor a afirmat că Andrei e mult mai deștept și mai de încredere decât el, iar acum îl iubește mai mult ca niciodată. „Oare ce poziție au folosit ai mei când m-au conceput pe mine și ce poziție au folosit când l-au conceput pe @aka_bendy de a ieșit el perfect și eu… puteți uita!. Pe lângă asta, este și mai c****, mai deștept, mai de încredere decât mine.

Îl iubesc mai mult decât în prima zi. Și, atunci, îl iubeam mult… Asta deși, când l-am văzut, în incubator, era o urâtanie buboasă. La mulți ani!”, au fost cuvintele lui Bendeac. Fanii s-au distrat cu acest mesaj și l-au felicitat.

Andrei a terminat studiile la Facultatea Lancaster din Marea Britanie

Nici anul trecut, Mihai nu a uitat să-i facă o urare fratelui său în care i-a spus să nu uite niciodată cât de mult îl iubește. „Domnul din stânga imaginii, surprins în această fotografie susținându-și fratele p..ă de beat la acel moment, împlinește, astăzi, 21 de ani.

Acest mesaj public este menit a îi reaminti cât de mult îl iubesc! La mulți ani”, a fost mesajul actorului. Spre deosebire de Bendeac, căruia îi place mereu să fie în centrul atenției, Andrei preferă să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Tânărul a absolvit studiile la Universitatea Lancaster din Marea Britanie și este exact opusul lui Mihai.

Ea e singura femeie care contează pentru Bendeac

Chiar dacă e bărbat în toată firea, Mihai Bendeac e foarte apropiat de mama sa, despre care a vorbit întotdeauna cu multă dragoste. Într-un interviu mai vechi, actorul a povestit despre afacerea pe care mama sa o are în București și care îi asigură un venit onorabil. Emilia Bendeac, care e asistentă medicală, și-a deschis cu 10 ani în urmă un cabinet stomatologic în sectorul 2 al Bucureștiului și muncește enorm pentru ca totul să funcționeze ca la carte.

„Pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a spus actorul.

Sursă foto: instagram