Mihai Gâdea trăiește momentele vieții lui. Fiica sa i-a făcut cea mai mare surpriză

Mihai Gâdea trăiește momentele vieții lui. Fiica sa i-a făcut cea mai mare surpriză
Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, este foarte discret când vine vorba despre viața lui personală și a familiei sale. De-a lungul vieții a făcut doar foarte puține excepții.

Anul trecut s-a lăudat cu fiica lui, majoră, care avea exemenul de Bacalaureat. Karina Maisha a trecut cu brio examenul și a plecat la studii în străinătate.

Lumea nu prea știe, dar, dincolo de faptul că este frumoasă, Karina Maisha este și foarte talentată în domeniul muzical. În urmă cu ceva timp, (în 2016), adolescenta a lansat două piese, coveruri, ”Ordinary World”  și ”Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov. Fanii au încurajat-o să meargă pe drumul acesta, pentru că are talent.

Fiica lui Mihai Gâdea a lansa prima ei piesă de artist adult

Mihai Gâdea are familia împrăștiată în Spania și America.  Fiica, Karina Maisha, a fusese încă dinaintea examenului maturității acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în domeniul creative-business. Asta anunțat realizatorul TV în vara anului care a trecut.

Acum, Mihai Gâdea trăiește momentele vieții lui. Fiica lui i-a făcut cea mai mare surpriză „Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris fericitul și emoționatul tătic pe pagina sa de Facebook.

O tânără discretă

Obișnuită cu discreția tatălui său, Karina Maisha  nu oferă multe detalii despre ea pe rețelele sociale. „Muzica este viața mea. Versurile sunt povestea mea! Sunt fericită să fiu eu”, scrie puștoaica pe pagina sa de Facebook. Ea nu și-a mai actualizat fotografiile de profil din 2016, de exemplu.

Este mult mai activă pe Instagram unde, cei curioși pot descoperi cât de frumoasă este fiica lui Mihai Gâdea. De asemenea, pot vedea și câteva fotografii de familie emoționante.