Mihai Gâdea, un tătic  fericit. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Mihai Gâdea, un tătic  fericit. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”
Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei”, de la Antena 3, este discret când vine vorba despre viața lui personală. Totuși, nu rezistă ispitei să se mândrească cu fetița lui, acum majoră.

Familia lui Mihai Gâdea a trecut prin momente pline de emoții. Fiica realizatorului de televiziune de la Antena 3 a susținut examenul de Bacalaureat. Vedeta Antenei 3 se declară a fi ”un tată fericit”, după aflarea rezultatelor.

Mihai Gâdea a trecut prin emoțiile unui tătic  care are un copil în examen. Fiica sa, Karyna Maisha  are 18 ani și a susținut examenul de Bac

Mihai Gâdea, un tătic  fericit

Mihai Gâdea și soția lui au trecut prin emoțiile unor părinți  care au un copil în examen. A fost un examen dificil pentru că elevii au învățat on-line multe luni de pandmie. Fiica sa, Karyna Maisha  are 18 ani și susținut examenul de Bac. Desigur, părinții au avut emoții deși știau că fata lor este deșteaptă și talentată.

Dincolo de faptul că este frumoasă, Karyna Maisha este și talentată vocal. În urmă cu ceva timp, (în 2016), adolescenta a lansat două piese, ”Ordinary World”  și ”Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov. Fanii au încurajat-o să meargă pe drumul acesta, pentru că are talent.

Acum, Karyna Maisha a susținut examenul de Bacalaureat, pe care l-a luat cu succes. Cel care a venit cu detalii a fost chiar directorul Antena 3, Mihai Gâdea, care ne-a spus prin ce a trecut familia sa în utlima perioadă.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a spus Mihai Gâdea.

Va studia în străinătate

Mihai Gâdea are familia împrăștiată în Spania și America.  Fiica, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.

Însă, vor cântări mult pasiunile fiicei, muzica și fotografia. Probabil, și distanța de părinți.


Fata lui Mihai Gâdea a devenit majoră. Ce cadou a primit de la părinții ei

Ce familie frumoasă are Mihai Gâdea! Poze de colecție

Recomandarile noastre