Mihai Mitoșeru s-a rugat, Divinitatea l-a ascultat. I s-a luat de pe suflet cea mai mare greutate

Mihai Mitoșeru s-a rugat, Divinitatea l-a ascultat. I s-a luat de pe suflet cea mai mare greutate
Mihai Mitoșeru a răsuflat ușurat. Și-a împlinit cea mai mare dorință, iar acum e fericit.

Fostul prezentator Mihai Mitoșeru și mama sa sunt din nou o familie. Cum se simte Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru s-a rugat, Divinitatea l-a ascultat. I s-a luat de pe suflet cea mai mare greutate

Problemele Cameliei Mitoșeru au trecut, iar aceasta a ajuns acasă. Și, vestea cea mai bună e faptul că mama lui Mihai nu a făcut AVC. Aceasta a ajuns în spital din cauza unei crize convulsive, cauzată de faptul că nu și-a luat medicamentele la timp. Actrița a dat primele declarații.

”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”

”Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente.

M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon”, a mărturisit Camelia Mitoșeru la Antena.

Mihai a trecut printr-un șoc când și-a văzut mama neputând vorbi

Simpaticul prezentator a trecut printr-un șoc chiar de sfinții Mihail și Gavriil, când și-a serbat ziua de nume. El a povestit că totul a decurs normal, a vorbit cu Camelia la telefon în timpul zilei, ba chiar au și râs, dar la un moment aceasta nu a mai răspuns. Panicat, Mihai a ajuns acasă la ea și a găsit-o într-o stare gravă. Atunci, a dus-o imediat la spital. Greu a fost pentru acesta și faptul că nu a putut să o viziteze, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

”S-a întâmplat chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.

Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a spus Mihai Mitoșeru.

Sursă foto: click