Mihai Morar a recunoscut cine i-a devenit cel mai bun prieten. După 40 de ani, se schimbă prioritățile

Mihai Morar a recunoscut cine i-a devenit cel mai bun prieten. După 40 de ani, se schimbă prioritățile
E unul dintre cele mai apreciate vedete, dar Mihai Morar are mare grijă de sănătatea lui. Mănâncă ce trebuie, face sport și nu se abate niciodată de la un lucru.

Ne face diminețile frumoase alături de colegul său, Buzgudan și aduce informații prețioase despre vedete în podcast-ul său.

Mihai Morar a recunoscut cine i-a devenit cel mai bun prieten. După 40 de ani, se schimbă prioritățile

Chiar dacă muncește enorm, Mihai Morar are mare grijă de sănătatea sa și nu renunță niciodată la cele opt ore de somn. Prezentatorul spune că patul de acasă îi este cel mai bun prieten, odihna fiind prioritară pentru a avea o sănătate de fier „Adevărul e că, după 40 de ani, nu există absolut nimic mai valoros decât un somn de 8 ore în patul tău de acasă. Dar absolut nimic. Punct.”, a notat Mihai Morar pe contul său de Instagram, la o fotografie care a atras multe like-uri de la prieteni.

Nu ar participa niciodată la Asia Express

Chiar dacă e omul cel mai iubit din radio, Mihai a avut și emisiune la televiziune și recunoaște că îi lipsește sticla. De oferte nu a dus lipsă, au fost, însă niciuna pe gustul său. Pentru că atunci când ia o hotărâre, are mare grijă să nu dăuneze familiei, chiar dacă la mijloc sunt bani mulți.

“Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul.

Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o.”, a declarat Mihai Morar pentru Viva.

Sursă foto: instagram