Mihai Trăistariu, decizie radicală: nu vrea să fie înmormântat. „Asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi…”

Mihai Trăistariu, decizie radicală: nu vrea să fie înmormântat. „Asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi…”
Îi este frică de moarte și ar vrea să fie nemuritor. Cum acest lucru nu e posibil, Mihai Trăistariu a luat o decizie.

Mihai Trăistariu vrea să rămână viu, iar acest lucru se poate, în viziunea artistului, doar prin criogenare.

Mihai Trăistariu, decizie radicală: nu vrea să fie înmormântat. „Asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi…”

Mihai Trăistariu nu vrea să discute nici de bătrânețe și nici de moarte. Sub nici o formă nu vrea să intre în pământ când îi va veni vremea, așa că a hotărât să fie criogenat în momentul în care va fi bătrân. Ulterior, după 1000 de ani, își dorește să fie trezit. Are și un motiv: vrea să știe cum va fi lumea peste mult timp.

„Poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea”

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață.

Îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță. Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult. Poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea. Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul.

Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

Probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare

Artistul speră că va reuși să fie criogenat, apoi când se va trezi să trăiască în viitor cu altă civilizație. „E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții. Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule.

O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni? E interesant să știi că te trezești în viitor, cu altă civilizație, eu vreau să trăiesc această experiență.

Vreau să mă criogenez, chiar dacă sună ciudat, nu mă deranjează. Aș face asta când îmbătrânesc de tot sau dacă aș avea o boală incurabilă, asta ar fi singura variantă pentru mine. Nu vreau să mor și să mă îngroape în pământ.”, s-a destăinuit Mihai.