Mihai Trăistariu se plânge că timpul nu-i mai ajunge pentru odihnă deoarece este nevoit să fie tot pe drumuri între locurile în care are programate spectacolele. Trăistariu trage din greu în această perioadă pentru a face bani, dat fiind că finanțele sale au avut de suferit în ultimele luni, cât a fost obligat să stea în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Într-o postare pe care a făcut-o după un concert pe care l-a susținut în stațiunea Lacul Roșu, Mihai Trăistariu a mărturisit că este nevoit să își pună sănătatea în pericol pentru a face rost de bani. El a mărturisit că nu a avut timp să se odihnească după spectacol dar, cu toate că s-a simțit foarte obosit a decis să meargă înainte. Totul pentru muzică, bogăția lui cea mai de preț.

„Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacul Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă…”, a scris Mihai Trăistariu.

Cum își caută Mihai Trăistaru iubirea pe Facebook

Deși este foarte ocupat cu munca, fostul component al trupei Valahia spune că are nevoie de liniște, de dragoste, dar și de câteva afaceri din care să scoată bani fără prea multă bătaie de cap.


Aparate de ventilație, donate de Crucea Roșie pentru spitalele care tratează COVID

Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind


„Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească mult și de 2 – 3 businessuri care să producă bani fără bătaie de cap. Pup. #mergeminainte”, a mai scris Mihai Trăistariu pe contul de socializare.

El a postat, joi, mai multe fotografii. Într-una, alb-negru, zâmbește șăgalnic și spune că își caută iubirea: „Am intrat într-o goană stupidă în căutarea iubirii. Poate-mi pune cineva capac. Zic.

Eu … tot aștept …  Iubire … unde ești, cum trebuie să arăți, cum trebuie să mă comport cu tine, ești departe sau ești aici – la doi pași – și nu te observ eu, să mai caut, să mă opresc, să mai schimb ceva la mine, să aștept că vei veni – așa cum îmi zice toată lumea de ani de zile, să-mi văd de carieră și o să apari într-o zi ca-ntr-un vis frumos ?!? Spune-mi … ce să fac ?!? Cum să fac să apari ?!? În fine… Multe întrebări, prea multe frământări…

Of … #Caută_mă_tu_că_eu_nu_te_găsesc”. Ceva mai devreme, într-o altă postare în care le arată fanilor cum își lucrează mușchii într-o sală de forță, a scris: „Dragoste cu forța nu se poate. Te aștept în brațele mele.”.

Sursa foto: Facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp